Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Ιάκωβος Μαρκεσίνης, πρωταθλητής επί σειρά ετών σε αγώνες Jet Ski. Ο γνωστός αθλητής στο χώρο των Jet Ski επέστρεφε στο σπίτι του κοντά λίγο μετά τις Ένας από τους πιο γνωστούς οδηγούς Jet Ski τράκαρε με Lotus όταν τον χτύπησε από πίσω ένα άλλο αυτοκίνητο 8:30 το βράδυ όταν στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, λίγο μετά τα διόδια της Ελευσίνας, τον χτύπησε από πίσω ένα αυτοκίνητο που τον ακολουθούσε.

Από το χτύπημα που δέχτηκε ξαφνικά, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Lotus Europa που οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Ευτυχώς, τόσο ο ίδιος όσο και ο οδηγός του αυτοκινήτου που ακολουθούσε και φέρει την ευθύνη, δεν τραυματίστηκαν καθώς ενεργοποιήθηκαν όλα τα συστήματα ασφαλείας (αερόσακοι κ.λπ.) των δύο αυτοκινήτων.


Δείτε το video με την κατεστραμμένη Lotus του πωταθλητή αναβάτη Jet Ski Ιάκωβου Μαρκεσίνη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο υλικές ζημιές
«Είμαι καλά» δήλωσε στο zougla.gr ο Ιάκωβος Μαρκεσίνης, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που του συνέβη καθώς η αγαπημένη του Lotus υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Σε κάθε περίπτωση αυτό που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο είναι η σωματική ακεραιότητα και από τη στιγμή που δεν τραυματίστηκε κανείς όλα τα υπόλοιπα όχι είναι περιττά αλλά επισκευάζονται κιόλας…

 
Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο πρωταθλητής Ιάκωβος Μαρκεσίνης...
Η Lotus του πρωταθλητή Ιάκωβου Μαρκεσίνη...
Η Lotus δέχτηκε χτύπημα από πίσω και έπεσε πάνω στην προστατευτική μπαριέρα...
Μεγάλες οι υλικές ζημιές για το σπορ αυτοκίνητο...
Τα συστήματα ασφαλείας λειτούργησαν και μόνο το αυτοκίνητο έπαθε υλικές ζημιές...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης