Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο… χορό των οχημάτων ελευθέρου χρόνου μπαίνει πολύ σύντομα και η Maserati, η οποία την περασμένη εβδομάδα παρουσίασε στους αντιπροσώπους της στην Ευρώπη, το ολοκαίνουργιο Σε λίγους μήνες το ιταλικό πολυτελές SUV θα έρθει και στην Ελλάδα… Levante. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό από κάθε πλευρά αυτοκίνητο, που έρχεται για να καλύψει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και αναζητά τέτοιου είδους μοντέλα, ιδίως τα τελευταία χρόνια.

Το Levante με μήκος 4.9 μέτρα θα έχει να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως Porsche Cayenne, Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμο με δύο κινητήρες χωρητικότητας 3.0 λίτρων, έναν βενζίνης και έναν diesel. Στην πρώτη περίπτωση η απόδοση θα αγγίζει τα 550 άλογα ενώ στην δεύτερη περίπτωση τους 340 (στο εξωτερικό θα είναι διαθέσιμες και άλλες εκδόσεις). Επιπλέον θα εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς.

Μία Maserati δεν μπορεί να περάσει με τίποτα απαρατήρητη...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή του ιταλικού SUV
Στην Ελλάδα η Maserati Levante θα ξεκινήσει να διατίθεται από τον ερχόμενο Ιούνιο με την εισαγωγική εταιρεία Trident Cars Α.Ε. να δέχεται από τώρα παραγγελίες. Η τιμή της υπολογίζεται (μαζί με τους φόρους) κοντά στα 120.000 ευρώ. 

Από εκεί και πέρα στόχος των Ιταλών είναι να εκτοξεύσουν τις πωλήσεις τους και από τα 35.000 αυτοκίνητα περίπου που ταξινομούν κάθε χρόνο να ανέβουν ακόμα περισσότερο φτάνοντας ακόμα και τις 50.000 μονάδες.

Πολυτέλεια και σπορ στοιχεία πάνε μαζί...

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης