Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα το κορυφαίο MINI Cooper το οποίο θα φέρει την υπογραφή John Cooper Works και τα χαρακτηριστικά γράμματα GP. 

Μόλις 3.000 τυχεροί θα είναι αυτοί που θα μπορούν να αποκτήσουν τη συγκεκριμένη έκδοση σε όλον τον κόσμο και όπως φαίνεται θα υπάρξουν τυχεροί ακόμα και στη χώρα μας.

MINI Cooper John Cooper Works GP με... 306 ίππους

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έρχεται τον Ιούλιο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zougla.gr η έκδοση GP αναμένεται στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα και σίγουρα θα ανάψει… φωτιές στους οπαδούς της μάρκας. Να σημειώσουμε πως πρόκειται για ένα MINI με δύο Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 265 χλμ./ώρα!θέσεις  καθώς ο σκοπός των μηχανικών ήταν να μειώσουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό το βάρος.

Το Cooper GP θα αποδίδει 306 ίππους από ένα υπερτροφοδοτούμενο μηχανικό σύνολο 2.0 λίτρων, κάτι που στην γλώσσα των αριθμών μεταφράζεται σε 5,2 δευτερόλεπτα για το 0-100 και τελική τα 265 χλμ./ώρα (χωρίς κόφτη).

Να αναφέρουμε επίσης πως κατά τη διάρκεια των δοκιμών στη φάση εξέλιξης πριν την παραγωγή, το MINI Cooper JCW GP ολοκλήρωσε το γύρο του Nordschleife στην πίστα του Nürburgring σε λιγότερο από οκτώ λεπτά , δηλαδή σχεδόν ένα λεπτό ταχύτερα από τον αμέσως προηγούμενο προκάτοχό του.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MINI John Cooper Works GP πατήστε ΕΔΩ
 

Μόλις 3.000 μονάδες θα παραχθούν από την έκδοση GP

 

Η πίσω αεροτομή απλά βγάζει μάτια...

 

Το εσωτερικό του βρετανικού μοντέλου...

 

Ο πίνακας οργάνων...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης