Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Suzuki Vitara είναι ένα από τα αγαπημένα SUV οχήματα της ελληνικής αγοράς.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την επιτυχία του καθώς καλύπτει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και ταιριάζει φορολογικά… γάντι στην ελληνική πραγματικότητα.

Το Suzuki Vitara είναι πλέον διαθέσιμο και με ένα ήπιο υβριδικό σύστημα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κινητήρα 1.4 και 129 ίππους

Πλέον το ιαπωνικό SUV γίνεται πιο… πράσινο και φιλικό στο περιβάλλον με την προσθήκη της υβριδικής τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα ο κινητήρας βενζίνης των 1.4 λίτρων και των 129 ίππων συνδυάζεται με ένα ήπιο (mild hybrid) υβριδικό σύστημα 48V. Στην πράξη, οι εκπομπές ρύπων CO2 βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα και συγκεκριμένα στα 104γρ. CO2/χλμ, γεγονός που μεταφράζεται σε τέλη κυκλοφορίας στα 102 ευρώ.

Ο οδηγός έχει την κατάλληλη πληροφόρηση στον πίνακα οργάνων για το πως χρησιμοποιείται η ενέργεια από την υβριδική τεχνολογία

Από 18.570 ευρώ

Το υβριδικό Vitara βρίσκεται ήδη στις αντιπροσωπείες της Suzuki σε όλη την Ελλάδα…Επιπλέον και σύμφωνα με τη Suzuki πολύ χαμηλή είναι και η μέση κατανάλωση καυσίμου που εντός πόλης αγγίζει τα 5,2 λίτρα στα 100 χλμ. (4,6 εκτός πόλης). Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη 4×2 και 4×4 και με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων με τις τιμές να ξεκινούν από τα 18.570 ευρώ (22.170 η έκδοση 4×4).  

Να σημειώσουμε πως το Suzuki Vitara συνεχίζει να διατίθεται και με κινητήρα 1.4 λίτρων και 140 ίππους χωρίς υβριδική τεχνολογία, που συνδυάζεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων (τιμές από 19.090 ευρώ).

Για να δείτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Suzuki Vitara πατήστε ΕΔΩ

 

Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο της Suzuki πατώντας ΕΔΩ

 

Το μήκος του Vitara αγγίζει τα 4,175 μέτρα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης