Η ολοκαίνουρια start-up εταιρεία All Terrain All Electric από τη Σκωτία έρχεται να μας παρουσιάσει τοΌλα τα εξαρτήματα προέρχονται από την αγορά της Βρετανίας. πρώτο της ηλεκτρικό όχημα εκτός δρόμου. Πρόκειται για το Munro Mark 1, ένα πολύ φιλικό και απλό 4Χ4 το οποίο θα είναι φτηνό τόσο στην αγορά όσο και στη συντήρηση.

Τα εξαρτήματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του Munro προέρχονται από μικρές εταιρείες της Βρετανίας. Το πλαίσιο είναι απλό, σωληνωτό, η τετρακίνηση είναι μόνιμη, ενώ υπάρχει και επιλογή αργού-γρήγορου κλειδώματος στην κίνηση. Τα φρένα και οι αναρτήσεις προέρχονται από την αγορά της Βρετανίας και δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το αυτοκίνητο, ενώ το εξωτερικό μέρος προέρχεται από την Ibex Automotive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ απλό στην κατασκευή του με εξαρτήματα από μικρές βρετανικές βιοτεχνίες.

Η λίστα με τα αξεσουάρ είναι μεγάλη για να φέρεις το Munro στα μέτρα σου

Ο ηλεκτροκινητήρας θα έχει απόδοση 215 ίππους και 350Nm ροπής, ενώ οι μπαταρίες χωρητικότητας Το Munro βοηθάει και την οικονομία της Βρετανίας και το περιβάλλον.52kWh θα δίνουν αυτονομία 240 χιλιόμετρα. Η μικρή εταιρεία θα δίνει δωρεάν και έναν ταχυφορτιστή ο οποίος θα γεμίζει στο 80% την μπαταρία σε μόλις 30 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εσωτερικό αναμένεται να είναι φτωχό με την επιλογή ενός συστήματος infotainment ως έξτρα, ενώ θα έχει την ικανότητα φόρτωσης έως και έναν τόνο. Στα επιπλέον αξεσουάρ θα υπάρχουν αναβαθμισμένες αναρτήσεις, ράγες οροφής, προστατευτικά στο πάτωμα και πολλά ακόμα. Τα πρώτα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα το 2022 με τις παραγγελίες να ανοίγουν το καλοκαίρι, μόνο διαδικτυακά.

Τα υλικά κατασκευής θα είναι φιλικά στο περιβάλλον ή ανακυκλώσιμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτσι φτιάχνεται το ηλεκτρικό αυτοκίνητο των 1.080 ίππων

Συμφωνία Stellantis και Engie EPS για υπηρεσίες και προϊόντα e-mobility

Ακρίβεια χιλιοστού για το νέο ηλεκτρικό SUV της Audi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης