Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το τρίτο μέλος της οικογένειας των SUV της SEAT ακούει στο όνομα Tarraco και βρίσκεται στην κορυφή Το Tarraco θα ξεκινήσει να πωλείται το 2019της γκάμας ως ο μεγαλύτερος αδελφός των Ateca και Arona.

Το όνομα του μοντέλου που θα ξεκινήσει να πωλείται το 2019 προέρχεται από την αρχαία ονομασία της Μεσογειακής πόλης Tarragona, ένα ιστορικό και πολιτιστικό κέντρο με εκπληκτική αρχιτεκτονική.

Το Tarraco είναι το πρώτο όνομα μοντέλου SEAT που επιλέχθηκε μέσω δημόσιας ψηφοφορίας από περισσότερους από 140.000 φίλους της μάρκας που συμμετείχαν στο τελικό στάδιο της πρωτοβουλίας #SEATseekingName.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Made in Germany…

Το νέο μοντέλο σχεδιάστηκε στο εργοστάσιο του Martorell στη Βαρκελώνη και κατασκευάζεται στο To Tarraco θα εφοδιάζεται και με κινητήρα 1.5 λίτρου…Wolfsburg της Γερμανίας.

Η εισαγωγή του Tarraco στην αγορά αποτελεί μέρος της επένδυσης ύψους 3,3 δις ευρώ μεταξύ των ετών 2015 – 2019, στο μέλλον της εταιρείας και στην γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων.

Θα είναι διαθέσιμο με κινητήρες βενζίνης 1.5 λίτρου με 150 ίππους και 2.0 λίτρων με 190, ενώ θα υπάρχουν και προτάσεις diesel 2.0 λίτρων με 150 και 190 ίππους.

Διαβάστε επίσης: Ήρθαν στην Ελλάδα τα SEAT Tarraco και CUPRA Ateca

Το SEAT Tarraco θα ξεκινήσει να πωλείται το 2019

Το εσωτερικό του μοντέλου
Το Tarraco θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 7 επιβάτες

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης