Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια παρουσίαση του πρώτου SUV της Maserati. Πρόκειται για το Levante, ένα επιβλητικό όχημα ελευθέρου χρόνου που ενδέχεται να Μη σας κάνει εντύπωση αν δείτε… αρκετές Maserati Levante και στην Ελλάδα… παίξει σημαντικό ρόλο στην κατηγορία των premium οχημάτων αυτής της κατηγορίας.

Το Levante έχει μήκος 4.9 μέτρα και εφοδιάζεται με δύο κινητήρες χωρητικότητας 3.0 λίτρων, έναν βενζίνης και έναν diesel. Στην πρώτη περίπτωση η απόδοση αγγίζει τα 550 άλογα ενώ στην δεύτερη περίπτωση τα 340. Αυτοί είναι και οι κινητήρες που θα δούμε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα το ερχόμενο καλοκαίρι οπότε και θα εισαχθεί από την ελληνική αντιπροσωπείας Trident Cars. Να σημειώσουμε πως το ιταλικό SUV θα εφοδιάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς.

Δείτε τα αποκαλυπτήρια της Maserati Levante σρτην έκθεση της Γενεύης…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τιμή της στην Ελλάδα
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω video, η παρουσίαση της Maserati Levante δεν πέρασε απαρατήρητη, όπως απαρατήρητη δεν θα περάσει ούτε από τους επισκέπτες της έκθεσης αλλά και από το αγοραστικό κοινό. Στην Ελλάδα η τιμή της υπολογίζεται κοντά στα 120.000 ευρώ και απέναντί της θα έχει να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως, Audi Q7, BMW X5, Mercedes GLE, Porsche Cayenne, Range Rover κ.ά.

Σχεδόν τα πέντε μέτρα φτάνει το μήκος της Maserati Levante...
Τα σχόλια περισσεύουν...

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης