Αποστολή στο Κέιπ Τάουν: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Νότιο Αφρική και συγκεκριμένα στο Κέιπ Τάουν πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη το βράδυ, τα
Η Mercedes κυκλοφόρησε για πρώτη φορά Pick up όχημα το 1954..αποκαλυπτήρια του νέου μοντέλου της Mercedes με την ονομασία X-Class. Το συγκεκριμένο που εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα και σε παγκόσμιο επίπεδο, ανήκει στην κατηγορία των οχημάτων pick up και έρχεται να… αναστατώσει με την παρουσία του την πιάτσα.

Κουβαλώντας ένα βαρύ όνομα και με όπλα την πολυτέλεια, την ποιότητα κατασκευής και την τάση για αύξηση στις πωλήσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας, η X-Class έρχεται να αλλάξει τα καθιερωμένα. Όπως λένε οι άνθρωποι της Mercedes πρόκειται για ένα pickup κατάλληλο για διαφορετικούς τρόπους ζωής και χώρους εργασίας. Η βασική έκδοση PURE για σκληρή χρήση, η έκδοση PROGRESSIVE για υψηλότερες απαιτήσεις αισθητής ποιότητας και άνεσης και η κορυφαία έκδοση POWER για τις προκλήσεις του αστικού τρόπου ζωής.

Πάρτε μία πρώτη γεύση από την ολοκαίνουργια Mercedes X-Class

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Οι διαθέσιμοι κινητήρες
Στους δρόμους αναμένεται να την δούμε τον ερχόμενο Νοέμβριο,με τους υποψήφιους αγοραστές να
Η τιμή της Mercedes X-Class υπολογίζεται πως θα ξεκινά από τα 37.000 ευρώ περίπου…έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των πετρελαιοκινητήρων X 220 d (163 ίπποι) και X 250 d (190 ίπποι) και του βενζινοκινητήρα με τους 165 ίππους (για ορισμένες αγορές).

Από τα μέσα του 2018, στην κορυφή της γκάμας κινητήρων θα βρεθεί ένα εξακύλινδρος πετρελαιοκινητήρας που θα αποδίδει 258 ίππους! Η X-Class θα εφοδιάζεται με τετρακίνηση 4MATIC, θα έχει σχέση μετάδοσης low range και προαιρετικό μπλοκέ διαφορικό στον πίσω άξονα.

Με φουλ εξοπλισμό
Από πλευράς εξοπλισμού, παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας, μεταξύ άλλων διαθέτει ενεργή
Η X-Class αρχικά θα είναι διαθέσιμη αρχικά, ως διπλοκάμπινη. Αργότερα… βλέπουμε!υποβοήθηση πέδησης (Active Brake Assist), υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας (Lane Keeping Assist) υποβοήθησης σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Assist) κ.ά. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε πως είναι το πρώτο έξυπνα διασυνδεδεμένο pick up καθώς ο οδηγός μπορεί να είναι συνδεδεμένο μαζί του από το smartphone!

Από την πρώτη ματιά καταλάβαμε πως το συγκεκριμένο Mercedes έχει πολύ μέλλον μπροστά του. Το zougla.gr βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν και έζησε από κοντά την παγκόσμια παρουσίαση. Επιπλέον θα είναι ένα από τα λίγα Μέσα στον κόσμο που την Τετάρτη θα έχει τη δυνατότητα να… βολτάρει μαζί του σε extreme off-road καταστάσεις. Προς το παρόν πάρτε μία γεύση από τη νέα X-Class…

Με το που αποκαλύφτηκε η X-Class έγινε... χαμός από τους 250 περίπου δημοσιογράφους που παρευρέθησαν στην παγκόσμια παρουσίαση στο Κέιπ Τάουν
Το... χλιδάτο εσωτερικό της X-Class
Mercedes με... καρότσα!
Η παγκόσμια παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Κέιπ Τάουν!
Είναι εντυπωσιακή και θα κάνει ακόμα και τους πλέον δύσπιστους να λατρέψουν τα pick up οχήματα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης