Μία καινούρια έκδοση του διάσημου Transporter της παρουσίασε η Volkswagen για τη νέα χρονιά. Υπάρχει διαθέσιμη και η έκδοση Black Edition με αναρτήσεις της EibachΠρόκειται για το T6.1 Sportline, ένα van με αθλητικά στοιχεία σε όλα του τα επίπεδα και όχι μόνο στην εμφάνιση.

Η Volkswagen εκτός από τις ζάντες των 18 ιντσών, τους φουσκωμένους προφυλακτήρες και τα αεροδυναμικά βοηθήματα έχει δεχτεί τη φροντίδα των τεχνικών και σε μηχανικό επίπεδο. Το T6.1 διαθέτει αναβαθμισμένες αναρτήσεις που χαμηλώνουν το αμάξωμα κατά 30 εκατοστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό το Transporter κάνει τα 0-100Km/h σε 8,9 δευτερόλεπτα!

Εξοπλισμός που θα ζήλευαν πολλά αυτοκίνητα

Στο εσωτερικό βρίσκουμε ειδικά καθίσματα με δέρμα Nappa, ψηφιακό πάνελ με πολλαπλές ρυθμίσεις και Ένα κανονικό GTI σε μέγεθος φορτηγούπληροφορίες, σύστημα ήχου και Discover Media σύστημα πλοήγησης. Στον βασικό εξοπλισμό είναι συστήματα όπως αυτόματος ρυθμιστής ταχύτητας, αυτόματο φρενάρισμα, αισθητήρες παρκαρίσματος και κάμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Sportline είναι ο γνωστός diesel 2,0 λίτρων με απόδοση 201 ίππους. Το κιβώτιο είναι DSG 7τάχυτο και οι επιδόσεις δυναμικές με τα 0-100Km/h να έρχονται σε 8,9 δευτερόλεπτα. Μαζί με την έκδοση Sportline θα είναι διαθέσιμη και η Black Edition με ακόμα πλουσιότερο εξοπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η VW στοχεύει σε 450.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέσα στο 2021

Οδεύει για την κορυφή στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα το VW Group

Το ηλεκτρικό sedan της VW θα κινείται αυτόνομα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης