Η Ineos Automotive στις αρχές του 2021 μάς είχε παρουσιάσει τα πρώτα σχέδια του σκληροτράχηλου Τα καθίσματα είναι της Recaro, ενώ όλο το εσωτερικό έχει αδιάβροχη επένδυση.Grenadier της. Το 4×4 έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί και βασικός του στόχος είναι να μπορεί να κινηθεί στις πιο ακραίες διαδρομές και στις πιο ακραίες συνθήκες.

Πρόσφατα η Ineos μάς παρουσίασε την τελική μορφή από το εσωτερικό του Grenadier, το οποίο περιλαμβάνει πολλούς, μα πάρα πολλούς διακόπτες. Εκείνο που δεσπόζει είναι τα μεγάλα ποτενσιόμετρα τα οποία προέρχονται από βαριά οχήματα ή οχήματα στρατιωτικού τύπου, κάτι που παραδέχεται και ο σχεδιαστής του εσωτερικού Toby Ecuyer.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεράστια κουμπιά και διακόπτες δίνουν την αίσθηση του σκληροτράχηλου.

Κινητήρες και ηλεκτρονικά συστήματα της BMW

Εκείνο που προέχει είναι η ευκολία χειρισμού, κάτι που αντιλαμβάνεσαι όταν προσέξεις πως κάθε διακόπτηςΤον Ιούλιο του 2022 αναμένεται να είναι έτοιμο το Grenadier στην τιμή των 52.500€. έχει γραμμένη τη λειτουργία του και δεν έχει κάποιο σχέδιο. Το Grenadier θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις, μία με πέντε θέσεις και μία με δύο θέσεις, όπου το πίσω μέρος θα χρησιμοποιείται για φόρτωση. Μάλιστα στο πίσω μέρος χωράει αυτούσια μια παλέτα ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας, ο οποίος θα κινεί το Grenadier, είναι της BMW (3.0 V6) και μάλιστα θα υπάρχει διαθεσιμότητα τόσο σε diesel (248 ίππους) όσο και σε βενζίνη (285 ίππους). Στην οροφή, στον προαιρετικό εξοπλισμό θα υπάρχουν ηλιακά πάνελ που θα συλλέγουν ενέργεια και θα μπορούν να δώσουν ισχύ 2.000W σε οτιδήποτε θέλεις να χρησιμοποιήσεις. Η Grenadier έχει επίσης δανειστεί από την BMW και το infotainment σύστημα των 12,3 ιντσών με όλο το λογισμικό από τη γερμανική φίρμα, ενώ είναι ικανό να συνδεθεί με Apple CarPlay ή Android Auto.

Σε δύο εκδόσεις θα βγαίνει το Grenadier, ένα με πέντε θέσεις και ένα διθέσιο με μεγάλο χώρο αποθήκευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκληρή δοκιμασία για το Ineos Grenadier

BMW X 2 sDrive 16d:Το οικογενειακό Sport Activity Coupe

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης