Η καινούρια συνεργασία της Lego με την Porsche ίσως μας δώσει την καλύτερη μέχρι τώρα σειρά των Αν αποκτήσεις το VIP Lego Loyalty μπαίνεις στο Lego Porsche Club με πολλά δώρα!διάσημων παιχνιδιών που σχετίζονται με το αυτοκίνητο. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό πακέτο το οποίο αποτελείται από 1.458 κομμάτια και μπορεί σαν αποτέλεσμα να μας δώσει δύο εικονικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας, τις Porsche 911 Turbo και Porsche 911 Targa.

Η Lego χρησιμοποίησε μεν πολλά κομμάτια από προηγούμενες δουλειές με την Porsche, όπως τις 911 RSR και GT3 RS, ωστόσο έπρεπε να κατασκευάσει ειδικά κομμάτια για τα συγκεκριμένα μοντέλα, ιδιαίτερα στους στρογγυλεμένου θόλους του πίσω μέρους. Καινούρια είναι πολλά κομμάτια στο εσωτερικό, όπως ο λεβιές ταχυτήτων, τα καθίσματα και το μηχανικό τιμόνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φοβερή λεπτομέρεια στον επίπεδο 6κύλινδρο κινητήρα της Porsche 911 Turbo

Κινητήρας με επιπλέον κομμάτι υπερτροφοδότη

Τα καθίσματα πέφτουν εμπρός για να υπάρξει πρόσβαση στο πίσω μέρος, ενώ το τζάμι της οροφής τουΤο τιμόνι κινείται, το ίδιο και η οροφή της Targa. τάργκα προέρχεται από 6 προηγούμενα κομμάτια και είναι κινούμενο. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός 3λιτρος επίπεδος 6κύλινδρος, ενώ υπάρχει και ξεχωριστό κομμάτι της τουρμπίνας στον πίσω άξονα. Υπάρχει επιλογή για 2 σετ τροχών, μια ασημένια και μία μαύρη όπως το γνήσιο σετ της Fuchs.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά Creator της Lego περιλαμβάνει μερικά εικονικά μοντέλα, όπως η Aston Martin DB5 του James Bond και το συλλεκτικό Volkswagen Transporter T1. Αυτή όμως η σειρά με τις κλασικές Porsche 911 βάζει πλέον τον πήχη πολύ ψηλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε να πάρει την Porsche και τη βρήκε έτσι!

Εκπληκτικά γρήγορη η Porsche Panamera Turbo S

Επική κόντρα μεταξύ των κορυφαίων Porsche

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης