Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του Jeep Compass βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και, όπως μπορείτε να δείτε από τις Το νέο Compass είναι ένα Jeep για… Jeep όχημα!φωτογραφίες, δεν θυμίζει σε τίποτα την απερχόμενη.

Σχεδιαστικά παραπέμπει στο Grand Cherokee και αυτό μπορεί ο καθένας να το αντιληφθεί αν κοιτάξει τη ναυαρχίδα της αμερικανικής φίρμας και τη συγκρίνει με το νέο Compass.

Πλέον στο αμερικανικό μοντέλο οι κινητήρες έχουν υποστεί… καθίζηση, καθώς έχουν τοποθετηθεί μηχανικά σύνολα που ξεκινούν από τα 1.400 κ.εκ., στοιχείο που για την ελληνική αγορά είναι πολύ σημαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Jeep για... Jeep το νέο Compass!

Jeep με 1.400 κ.εκ.!

Συγκεκριμένα από πλευράς βενζίνης, υπάρχει διαθέσιμος ο κινητήρας 1.4 λίτρου turbo με 140 ίππους Εκδόσεις βενζίνης και diesel με χαμηλή κατανάλωση. Όχι όπως… παλιά! (4×2) και 170 ίππους (4×4) με χειροκίνητο 6 σχέσεων και αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων αντίστοιχα.

Οι εκδόσεις πετρελαίου περιλαμβάνουν τον 1.6 με 120 ίππους (4×2 με 6άρι μηχανικό κιβώτιο) και τον 2λιτρο με 140 ίππους 4×4 και με αυτόματο 9 σχέσεων. Τέλος είναι διαθέσιμη και η πιο ισχυρή εκδοχή diesel με χωρητικότητα 2.0 λίτρα, απόδοση 170 ίππους, 4×4 (με λειτουργία low range στην έκδοση Trailhawk) και με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Ο τιμοκατάλογος του Jeep Compass

Στηρίζει η FCA

Η αγορά του Jeep Compass μπορεί να γίνει σε 50 άτοκες δόσεις, μία κίνηση στρατηγικής από την Το χρηματοδοτικό άτοκο πρόγραμμα γίνεται από την ίδια την εταιρεία! εισαγωγική εταιρεία που υλοποιείται σε συνεργασία με τη «μαμά» εταιρεία FCA.

Σε αυτό το πρόγραμμα που ισχύει για όλες τις εκδόσεις, ο υποψήφιος πελάτης μπορεί να δώσει προκαταβολή το 50% της αξίας του αυτοκινήτου και το υπόλοιπο να το ξεπληρώσει σε 50 δόσεις.
 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Jeep Compass πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τον πιο κοντινό αντιπρόσωπο της Jeep κοντά σας πατήστε ΕΔΩ

Το νέο Jeep Compass θα το χαρακτηρίζαμε ως ένα baby... Grand Cherokee

Η νέα γενιά δεν θυμίζει σε τίποτα την απερχόμενη...
Το εσωτερικό του αμερικανικού μοντέλου
Ο χώρος αποσκευών
Οι ρυθμίσεις οδήγησης γίνονται ανάλογα με το οδόστρωμα και τις συνθήκες που επικρατούν από αυτόν τον περιστροφικό διακόπτη. Απλά δηλαδή!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης