Η Hyundai την προηγούμενη εβδομάδα μάς έδωσε τις πρώτες εικόνες από το μικρότερο SUV που ετοιμάζει Το Casper είναι το μικρότερο SUV της Hyundai. να κατασκευάσει την επόμενη χρονιά. Πρόκειται για το Casper, το οποίο είναι ένα αυτοκίνητο πόλης με crossover δυνατότητες και πολύ νεανική σχεδίαση.

Η βάση του μοντέλου είναι το i10, κάτι που μας δίνει μια εικόνα του μικρού μεγέθους του. Η Hyundai αναφέρει πως αρχικά θα υπάρξουν δυο εκδόσεις, εκείνη με τον τρικύλινδρο 1.0 λίτρου, ο οποίος θα έχει απόδοση 68 ίππους, και η Active, που θα είναι εξοπλισμένη με το τούρμπο T-GDI σύνολο και απόδοση 100 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στοχευμένο ξεκάθαρα για τους νέους οδηγούς με έμφαση στην τεχνολογία και τις σύγχρονες λύσεις.

Αναμένουμε και μια πλήρως ηλεκτρική έκδοση του Casper το 2023

Δεν αποκλείεται σε δεύτερη φάση να δούμε και μια γρήγορη έκδοση «N» του μοντέλου, ενώ το Casper πολύ Για την ώρα, το Casper δεν προορίζεται για την Ευρώπη.εύκολα θα μπορούσε να γίνει και το επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της Hyundai. Ο σχεδιασμός του είναι πολύ νεανικός και απευθύνεται στους νέους, κάτι που αποδεικνύει και το όνομά του, το οποίο προέρχεται από ένα κόλπο στα skateboard!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Casper είναι άγνωστο αν θα έρθει στην Ευρώπη ακόμη, αλλά σίγουρα έχουν ξεκινήσει οι προπαραγγελίες στην Κορέα. Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να δούμε το μικρό SUV στην Ευρώπη, καθώς θα μπορούσε εύκολα να προσελκύσει τους νέους οδηγούς.

Οι μικρές περιπέτειες είναι στο πεδίο δράσης του Casper.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Hyundai BΑΥΟΝ: Με 15 συστήματα ενεργητικής ασφάλειας κυριαρχεί στην κατηγορία των SUV

Με το ολοκαίνουριο Hyundai i20 N Rally2 θα τρέξουν Αθανάσουλας και Ζακχαίος στο Ράλι Ακρόπολις

Τα highlights του νέου Hyundai Kona N

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης