Η μικρή ιταλική φίρμα Ares Design παρουσίασε για το 2021 μια αναβαθμισμένη έκδοση του ιδιαίτερου Τα κεντρικά της Ares Design είναι στη Modena.supercar της, Panther Pregetto Uno. Το αυτοκίνητο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από την DeTomaso Pantera και τη Lamborghini Huracan, είναι εξοπλισμένο με έναν V10 Κινητήρα της Lamborghini, ο οποίος αποδίδει 640 ίππους και 600Nm ροπής με επιδόσεις που κόβουν την ανάσα.

Για το 2021 η Ares τοποθέτησε ένα εντελώς νέο κιβώτιο ταχυτήτων το οποίο είναι ηλεκτρικό. Παρά το γεγονός ότι οι αλλαγές γίνονται με pads από το τιμόνι, η Ares έχει τοποθετήσει και έναν επιλογέα στο κέντρο τύπου H για να μπορεί ο οδηγός να αλλάξει σχέσεις με τον παραδοσιακό τρόπο, αλλά σειριακά. Το σοφιστικέ κιβώτιο ταχυτήτων είναι της Leva Cambio Manuale Elettroattuata.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δέρμα δεν λείπει από το εσωτερικό του Progetto Uno.

Τα ανθρακονημάτινα μέρη προέρχονται από τη Huracan

Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι στο σύστημα εξάτμισης το οποίο είναι εντελώς καινούριο. Δίνει τη Μόλις 21 Progetto Uno έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα!δυνατότητα ρύθμισης με τρεις επιλογές, Corsa, Strada και Pista, με τις εξόδους να ανοίγουν σε διάμετρο και να κλείνουν ανάλογα την επιλογή του οδηγού. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο αλλάζει η απόδοση, αλλά και ο ήχος από τον V10 κινητήρα. Καινούριες είναι και οι ζάντες των 21 ιντσών από αλουμίνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Panther θα κατασκευαστεί σε 70 μονάδες και το κόστος θα ανέρχεται σε 335.000€!

Πάτω από το καπό υπάρχει ένας V10 κινητήρας της Lamborghini!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θυμάστε τη Lamborghini με τα ελαστικά των 17.000€;

Έτσι θα μοιάζει το SUV της Ferrari;

Το νέο όπλο της McLaren με τους 720 ίππους

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης