Ο οργασμός των αυτοκινητοβιομηχανιών όσον αφορά την ηλεκτροκίνηση δεν έχει σταματημό, καθώς συνεχώς Το LF-Z θα είναι μικρότερο σε διαστάσεις από το RX μοντέλο SUV που κυκλοφορεί στην Ευρώπη.βλέπουμε παλιές και νέες φίρμες να παρουσιάζουν τα δικά τους σχέδια. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Lexus να μας δείξει το μέλλον των μοντέλων της παρουσιάζοντας το καινούριο ηλεκτρικό της σπορ SUV.

Το όνομα του μοντέλου είναι LF-Z και πρόκειται για ένα σπορ SUV τεσσάρων θέσεων με πολύ φουτουριστικό σχεδιασμό. Η πλατφόρμα πάνω στην οποία θα πατήσει η Lexus είναι φυσικά εκείνη της Toyota e-TNGA και εκεί θα βασιστεί το σύστημα ηλεκτροκίνησης. Η απόδοση του κινητήρα αναμένεται να είναι κοντά στους 540 ίππους με τη ροπή να φτάνει τα 700Nm.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ ξεχωριστό το ηλεκτρικό μοντέλο της Lexus με μια τεράστια γυάλινη οροφή.

Τρομερές επιδόσεις με εκπληκτικό design

Το Lexus LF-Z θα είναι τετρακίνητο με σύστημα Direct4 και οι επιδόσεις εκπληκτικές με τα πρώτα Το εσωτερικό είναι σχεδιασμένο για το Star Trek.100Km/h να έρχονται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Οι μπαταρίες έχουν χωρητικότητα 90kWh και η αυτονομία θα αγγίζει τα 600 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Koji Sato, προέδρου της εταιρείας, το πρώτο ηλεκτρικό Lexus θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2021, ενώ στα επόμενα 5 χρόνια η φίρμα θα παρουσιάσει 20 ολοκαίνουρια μοντέλα, δέκα ηλεκτρικά και ακόμα 10 υβριδικά.

Το βίντεο παρουσίασης του ηλεκτρικού Lexus LF-Z

 

Απίθανο εσωτερικό με λύσεις από το μέλλον...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το απαγορευμένο φρούτο της Lexus

Η επόμενη γενιά SUV της Lexus θα είναι ηλεκτρική

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης