Η Rolls Royce μας είχε προϊδεάσει για το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο με κάποια teaser βίντεο. Πλέον Ο επικεφαλής της Rolls Royce αναφέρει ότι το Spectre θα είναι σούπερ πολυτελές προϊόν.γνωρίζουμε και το όνομά του το οποίο είναι Spectre. Το πολυτελές αυτοκίνητο αναμένεται να είναι έτοιμο στο τέλος του 2023. Ο ίδιος ο CEO της φίρμας Torsten Muller-Otvos ανακοίνωσε την έλευση του ηλεκτρικού μοντέλου.

Το Spectre έρχεται να εκπληρώσει μια προφητεία του Charles Royce, συνιδρυτή της φίρμας, ο οποίος στις αρχές του 1900 είχε αναφέρει πως “το ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι απολύτως αθόρυβο και καθαρό. Δε μυρίζει, δεν έχει κραδασμούς και θα είναι πολύ χρήσιμα όταν έχουμε πολλούς σταθμούς φόρτισης”. Πλέον, τα λόγια του Royce αποκτούν σάρκα και οστά με το νέο ηλεκτρικό μοντέλο της εταιρίας το οποίο υπόσχεται ότι η ηλεκτροκίνηση μπορεί να είναι premium.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rolls Royce θα μας αποδείξει με το Spectre ότι η πολυτέλεια μπορεί να εφαρμοστεί και στην ηλεκτροκίνηση.

Το Spectre αναμένεται να είναι έτοιμο στο τέλος του 2023

Το ηλεκτροκίνητο Spectre θα κάνει εξαντλητικές δοκιμές καλύπτοντας πάνω από 2,5 εκατομμύριαΗ πρώτη αγορά Rolls Royce είναι οι ΗΠΑ και η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά είναι η… Κίνα! χιλιόμετρα, κάτι που σημαίνει ότι θα δοκιμαστεί για 400 χρόνια χρήσης! Τεχνικά χαρακτηριστικά δεν έχουν γίνει γνωστά ωστόσο η πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσει η Rolls Royce θα είναι αποκλειστικά δική της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Rolls Royce δεν είναι ξένη στην ηλεκτροκίνηση καθώς πριν από δέκα χρόνια είχε παρουσιάσει το πρωτότυπο 102EX, ενώ το 2016 είχε επεκτείνει τις έρευνές της παρουσιάζοντας το 103EX το οποίο ήταν πλήρως λειτουργικό. Η εταιρία πάντως έχει ανακοινώσει πως μέχρι το 2030 όλα τα μοντέλα της θα είναι ηλεκτρικά.

Το βίντεο της παρουσίασης του project.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλα έτοιμα για την παρουσίαση του πρώτου ηλεκτρικό μοντέλου της Rolls Royce

Η απόλυτη λιμουζίνα ανήκει στη Bentley

H Rolls-Royce έφτιαξε το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης