Στην Ισπανία η Seat είναι εκείνη που κυριαρχεί στην αυτοκινητοβιομηχανία και όχι άδικα καθώς έχουμε να Μοιάζει με το KTM X-BOW μόνο που αυτό είναι ηλεκτρικό και με 500 ίππους!κάνουμε με έναν κολοσσό της παγκόσμιας αυτοκίνησης. Τη Βαρκελώνη τη γνωρίζουμε κυρίως για τον Messi, τον Gaudi και τον Miro, ωστόσο υπάρχει και ένας μικρός κατασκευαστής αυτοκινήτων που φτιάχνει πολύ διασκεδαστικά τετράτροχα.  

Ο λόγος για την Baltasar η οποία πρόσφατα παρουσίασε το εξαιρετικό της μοντέλο Revolt. Στόχος ήταν να κατασκευάσει ένα πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο προορισμένο για διασκέδαση στην πίστα και όπως φαίνεται τα κατάφερε περίφημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ απλό σχεδιαστικά το Revolt. Η έμφαση έχει δοθεί στις επιδόσεις...

Μικρό σε διαστάσεις, τεράστιο σε επιδόσεις!

Το Revolt κινείται από έναν διπλό ηλεκτροκινητήρα με απόδοση 500 ίππους, ζυγίζει μόλις 770 κιλά και η Η πρίζα φόρτισης είναι μπροστά από τη θέση του συνοδηγούκίνηση μεταφέρεται στους πίσω τροχούς… νομίζω ότι πιάσατε το νόημα. Η επιτάχυνση 0-100 Km/h έρχεται σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα κάτι που το τοποθετεί ανάμεσα στα ταχύτερα ηλεκτρικά οχήματα που έχουν φτιαχτεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα τα εξαρτήματα του Revolt είναι κατασκευασμένα από την Baltasar εκτός από τις μπαταρίες οι οποίες προέρχονται από τη Millor. Το Revolt είναι ικανό να φορτιστεί για να διανύσει 100 χιλιόμετρα σε μόλις 5 λεπτά, φυσικά σε ταχυφορτιστή!

Το αυτοκίνητο είναι ξεκάθαρα για χρήση πίστας, αλλά είναι νόμιμο για κίνηση στο δρόμο. Πάντως, δεν είναι το αυτοκίνητο που θα επιλέξεις για να κάνεις τα ψώνια και τις βόλτες σου αφού το εσωτερικό δεν παρέχει σχεδόν καμία άνεση!

Ο ορισμός του σπαρτιάτικου εσωτερικού.

Δύο ηλεκτροκινητήρες με απόδοση 500 ίππους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H WATT+VOLT διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη λύση για την ηλεκτροκίνηση

Δείτε πόσα συστήματα έχει το νέο Honda HR-V

Κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το πρώτο ηλεκτρικό Nissan Leaf – taxi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης