Στο Grand Prix της Αυστρίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP στις 15 Αυγούστου, η BMW θα Για το σύστημα IconicSounds της BMW επιστρατεύτηκε ο  Hans Zimmerπαρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό Αυτοκίνητο Ασφαλείας. Πρόκειται για το i4 M50, το πρώτο μοντέλο της φίρμας που βγήκε σε συνεργασία με το αγωνιστικό τμήμα “M” και θα έρθει να αντικαταστήσει το BMW i8.

Το i4 M50 θα χρησιμοποιηθεί ως Αυτοκίνητο Ασφαλείας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoE, το οποίο πραγματοποιείται παράλληλα με το MotoGP και χρησιμοποιεί ηλεκτρικές αγωνιστικές μοτοσικλέτες. Το M50 δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα από την BMW και οι πρώτες πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του 2021. Αυτή θα είναι η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επιδόσεις του i4 M50 είναι εντυπωσιακές με τα 0-100Km/h να έρχονται σε 3,9 δευτερόλεπτα.

Στις 15 Αυγούστου θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα του ηλεκτρικού μοντέλου

Το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της BMW M διαθέτει εκρηκτικές επιδόσεις καθώς παράγει 544 ίππους με τα Φρένα, αναρτήσεις και τιμόνι προέρχονται όλα από την BMW Mηλεκτρικά μοτέρ να έχουν τοποθετηθεί στον εμπρός και τον πίσω άξονα. Το πλαίσιο είναι σχεδιασμένο από την M, το ίδιο και η γεωμετρία η οποία υπόσχεται μοναδική εμπειρία οδήγησης σε πίστα και δρόμο. Εκείνο που περιμένουμε να ακούσουμε είναι ο ήχος του ηλεκτρικού i4 M50 ο οποίος σύμφωνα με την BMW θα είναι άκρως εθιστικός για ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Markus Flasch, CEO της BMW M ξεκαθάρισε ότι αυτή είναι η αρχή για ένα λαμπρό μέλλον στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα επιδόσεων. “Με το πρώτο ηλεκτρικό M χαράζουμε μια πορεία για το μέλλον η οποία θα συνδυάζει τις τρομερές επιδόσεις και την ηλεκτροκίνηση. Με την i4 M50 αποδεικνύουμε ότι όλα όσα αντιπροσωπεύει η M, η αίσθηση και η εμπειρία σπορ οδήγησης, είναι εφικτά και στην ηλεκτροκίνηση. Η έκδοση παραγωγής θα είναι έτοιμη το Φθινόπωρο και τώρα θα έχουμε την παγκόσμια πρεμιέρα στο Spielberg το καλοκαίρι”.

Στις πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP θα βλέπουμε πλέον το πρώτο ηλεκτρικό M.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές οι BMW X5,BMW X6 και BMW X7 limited edition

Στις αρχές του 2022 θα κυκλοφορήσει η εντυπωσιακή BMW Σειρά 2 Coupé

Ο ήχος των ηλεκτρικών BMW M

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης