Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Το ολοκαίνουργιο i8 θεωρείται τεχνολογικό επίτευγμα της αυτοκίνησης. Κατασκευασμένο από εξωτικά υλικά, διαθέτει τεχνολογίες που δεν συναντούμε σε άλλα αυτοκίνητα ενώ δεν λείπουν και τα ξεχωριστά στοιχεία που το καθιστούν εξαιρετικά μοναδικό.

Βγάζει.. μάτια το άνοιγμα των θυρών
Πέρα από το σύνολο των καινοτομιών, ξεχωριστό θεωρείται το άνοιγμα των θυρών, τόσο όσον αφορά αυτές οδηγού – συνοδηγού όσο και το σημείο που βρίσκεται ο κινητήρας μαζί με το χώρο αποσκευών. Το i8 διαθέτει στοιχεία που παραπέμπουν σε αυτοκίνητο του μέλλοντος. Το θέμα είναι πως το συγκεκριμένο ήδη πωλείται σε όλο τον κόσμο!!! Όπως μπορείτε να δείτε οι πόρτες ανοίγουν προς τα πάνω σαν άνοιγμα φτερών πουλιού. Το οπτικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και δεν περνά με τίποτα απαρατήρητο και ασχολίαστο. Αν και η πρόσβαση φαντάζει δύσκολη, στην πράξη είναι θέμα συνήθειας, ενώ μετά από μερικές ημέρες αυτή γίνεται ακόμα πιο εύκολη (ανάλογα βέβαια με τον σωματότυπο) ακόμα και από ένα συμβατικό αυτοκίνητο.

Όσον αφορά την πρόσβαση στο χώρο αποσκευών, αυτή γίνεται όταν ανασηκώσουμε το πίσω τζάμι με την ιδιαίτερη σχεδίαση. Και σε αυτή την περίπτωση το άνοιγμα διαφοροποιείται από αυτά που ξέρουμε, κάτι που θα λέγαμε πως είναι λογικό αν αναλογιστούμε και το πόσο φουτουριστικό είναι το νέο i8 το οποίο εφοδιάζεται με κινητήρα βενζίνης 1.5 λίτρων και συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: BMW i8: Οδηγούμε το αυτοκίνητο του μέλλοντος στην… Ελλάδα!

 
Το άνοιγμα τω θυρών στο BMw i8 είναι με μία λέξη εντυπωσιακό!!!
Μπορεί να δείχνει δύσκολο στην πρόσβαση αλλά στην πράξη άμα το συνηθίσεις απλά γλιστράς στο κάθισμα του οδηγού...
Από όπου και να κοιτάξεις δεν έχεις λόγια να σχολιάσεις...
Πατώντας αυτό το κουμπί σπρώχνεις την πόρτα και αυτή ανοίγει αναβαίνοντας προς τα πάνω...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης