Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη γκάμα των μοντέλων της Mercedes-Benz υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο που θα λέγαμε ότι Σπάνια βλέπεις τέτοια αυτοκίνητα μπροστά σουανήκει στα σκληροτράχηλα 4×4 οχήματα.

Ο λόγος για την G 500 4×4², που προκαλεί σε όλους τους… τομείς, από την σχεδίαση τις επιδόσεις και φυσικά τις δυνατότητες που έχει όταν ο οδηγός της αποφασίδει να κινηθεί εκτός δρόμου.

Η Mercedes G 500 4x4²...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κουβαλούσε μία… McLaren 720S
Το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να είχε φτιαχτεί κυρίως για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (και τέτοιου
Η Mercedes G 500 4×4² μπορεί να κινηθεί σε νερό βάθους ενός μέτρου!είδους… χώρες) αλλά όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες του zougla.gr έκανε την εμφάνισή του στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών προκαλώντας πανικό!

Το εκκεντρικό μοντέλο της γερμανικής φίρμας κουβαλούσε και τρέιλερ το οποίο και αυτό με τη σειρά του ήταν μοναδικό (σχεδιαστικά) ενώ στο εσωτερικό του υπήρχε μία… McLaren 720S!!! Απίστευτα πράγματα.

Άμα την δεις από κοντά τρομάζεις!

Διαθέσιμη μέχρι τέλη Οκτωβρίου
Στα της… G 500 4×4², να σημειώσουμε πως οι πρώτες παραδόσεις είχαν ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του Όποιος την αγοράσει μέχρι τέλη του μήνα! Μετά… τέλος η παραγωγή της2015 και όπως ανακοίνωσε η ίδια η Mercedes θα είναι διαθέσιμη μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου.

Το τετρακίνητο «τέρας» εφοδιάζεται με κινητήρα V8 biturbo 4.0 λίτρων ο οποίος αποδίδει 422 ίππους και παράγει 610Nm ροπής.

Η τιμή της στην Ελλάδα αγγίζει τα 376.620 ευρώ.

Στο τρέιλερ που κουβαλούσε τη συγκεκριμένη G 500 4x4² υπήρχε μία McLaren 720S...

To κορυφαίο μοντέλο G...
Εξατμίσεις στο πλάι...
Το λογότυπο μιλά από μόνο του...
Ο V8 κινητήρας biturbo αποδίδει 422 ίπους

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης