Η General Motors, έπειτα από την παρουσίαση του ηλεκτρικού pick-up φορτηγού της Hummer, προχωράει Εξωπραγματική η δύναμη και το μέγεθος του αμερικανικού ηλεκτρικού SUV.στην παρουσίαση του επόμενου μοντέλου της σειράς των ηλεκτρικών της αυτοκινήτων.

Αυτή τη φορά είναι σειρά του SUV Hummer να πάρει τη θέση του στην αγορά με την GM να δίνει ακόμα ένα teaser για το τεραστίων διαστάσεων μοντέλο. Το νέο ηλεκτρικό Hummer ακολουθεί τη σχεδιαστική γραμμή του pick-up με τα ίδια υλικά στο εσωτερικό και τις ίδιες οθόνες infotainment των 12,3 ιντσών και 13,4 ιντσών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολυτελές εσωτερικό με δέρμα και ακριβά υλικά παντού.

Τρομερό θηρίο 1.000 ηλεκτρικών ίππων

Κάτω από το «καπό» του θηρίου θα βρίσκονται τρεις ηλεκτροκινητήρες, ένας σε κάθε άξονα και ένας στο Μαζί θα δίνεται ταχυφορτιστής για πολύ γρήγορη φόρτιση των μπαταριών.κέντρο οι οποίοι θα έχουν απόδοση περίπου 1.000 ίππους. Οι μπαταρίες θα έχουν την τεχνολογία Ultium με αυτονομία πάνω από 550 χιλιόμετρα. Στον βασικό εξοπλισμό θα διατίθεται και ένας ταχυφορτιστής 350kW ο οποίος θα είναι ικανός να δώσει αυτονομία 160 χιλιομέτρων σε δέκα μόλις λεπτά φόρτισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το SUV της Hummer θα παρουσιαστεί επίσημα στις 3 Απριλίου.

Το teaser βίντεο της GM για το επόμενο Hummer

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Superstar του NBA δοκιμάζει το ηλεκτρικό Hummer

Η General Motors ξεκινά την ηλεκτρική της επανάσταση με οδηγό την… Νορβηγία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης