H Mitsubishi μας είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό πως θα σταματήσει την παραγωγή του θρυλικού της PajeroΤο Pajero έχει κερδίσει το Paris-Dakar του 1985! με τη Final Edition την οποία είδαμε το 2019 στην Ιαπωνία. Όπως όλα δείχνουν έχει έρθει η ώρα να ολοκληρωθεί και η τελευταία παραγωγή της ειδικής αυτής έκδοσης καθώς τα τελευταία 800 μοντέλα θα παραδοθούν το 2022 στην Αυστραλία.

Η παραγωγή του Pajero έχει σταματήσει από τον Μάρτιο στην Ιαπωνία, στο εργοστάσιο της Sakahogi το οποίο έχει παραδώσει τα τελευταία Pajero. Όλα τα μοντέλα είναι 7θέσια, σε εκδόσεις GLS και GLX με τον κινητήρα των 3.2 λίτρων πετρελαίου να αποδίδει 190 ίππους και 325Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω 5τάχυτου μηχανικού κιβωτίου και στους τέσσερις τροχούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Pajero βρίσκεται ανάμεσά μας τα τελευταία 40 χρόνια!

Η 4η γενιά του Pajero δεν έχει ανανεωθεί από το 2006!

Στη Final Edition το Pajero διαθέτει προστατευτικά στο καπό, ειδικές μοκέτες, δερμάτινα καθίσματα και Το Pajero έχει πάρει μέρος ακόμα και σε Camel Trophy!φυσικά το λογότυπο του Final Edition. Το Pajero βρίσκεται στην αγορά από τον 1981 και έχει πουλήσει περισσότερα από 3,3 εκατομμύρια μονάδες στα 40 χρόνια ζωής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα Pajero θα παραμείνει στην έκδοση Pajero Sport δε γνωρίζουμε για πόσο ακόμα, αλλά σίγουρα αποτελεί ένα 4X4 το οποίο συνδύαζε τη σκληροτράχηλη απόδοση με την εκπληκτική ποιότητα κατασκευής.

Τέλος εποχής για ένα εικονικό 4X4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβιώνει η Ralliart από τη Mitsubishi

Το Mitsubishi Space Star κάνει τη διαφορά

Αποκαλύπτεται το ηλεκτρικό SUV της Mitsubishi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης