Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η ολοκαίνουργια BMW M5 βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και διατίθεται προς παραγγελία. Πρόκειται για ένα Η νέα BMW M5 εφοδιάζεται με κινητήρα 4.4 λίτρων και αποδίδει 600 ίππους…επιβλητικό από κάθε οπτική γωνία μοντέλο που προσφέρει… χώρους, πολυτέλεια και φυσικά γι’ αυτό που φημίζεται μία Μ5 αλλά και κάθε μοντέλο Μ, δηλαδή τις επιδόσεις.

Σχετικά με το αυτοκίνητο και την δοκιμή που κάναμε στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών πριν από περίπου δύο μήνες, είχατε διαβάσει στο σχετικό άρθρο «BMW M5: Θεός… φυλάξοι».

Σε αυτό το δημοσίευμα μπορείτε να διαβάσατε τα όσα ζήσαμε πίσω από το τιμόνι της Μ5 το οποίο εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 4.4 λίτρων που αποδίδει 600 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H συγκεκριμένη BMW Μ5 βαμμένη στο χρώμα frozen dark red είναι μια από τις 400 που φτιάχτηκαν για το λανσάρισμα του μοντέλου...


Το… τέρας των 600 ίππων

Στις Σέρρες όμως είχαμε τη δυνατότητα να συνομιλήσουμε για το αυτοκίνητο και με την διευθύντρια Μία γυναίκα βλέπει άλλα πράγματα σε μία Μ5 από έναν άντρα…marketing της BMW Hellas, Μαρίζα Πετράκου. Μαζί με την Μαρίζα κάναμε ένα video καθώς θέλαμε να δούμε την οπτική πλευρά που βλέπει μία γυναίκα ένα τόσο εντυπωσιακό και γρήγορο αυτοκίνητο.

Τη ρωτήσαμε για τη νέα Μ5, της ζητήσαμε να μας κάνει βόλτα με αυτό και φυσικά δεν χάσαμε την ευκαιρία να την βάλουμε συνοδηγό για μία γρήγορη βόλτα στην κορυφαία πίστα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η BMW M5 που χρησιμοποιήσαμε και θα δείτε στο σχετικό video είναι μία από τις 400 που φτιάχτηκαν με το λανσάρισμα του μοντέλου και πουλήθηκαν σε ένα πολύ εκκεντρικό χρώμα με την ονομασία frozen dark red.


Παρακολουθήστε το σχετικό video…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης