Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο Peugeot 3008 είναι και επίσημα το αυτοκίνητο της χρονιάς στον διαγωνισμό COTY (Car Of The Year).

Η επιτροπή που απαρτίζει τον θεσμό και αποτελείται από 58 δημοσιογράφους της Ευρώπης επέλεξε το γαλλικό μοντέλο ως το ιδανικό συγκριτικά με όλα τα καινούργια (συνολικά 30) που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά.

Η συνολική βαθμολογία...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ένας μόνο Έλληνας

Μεταξύ αυτών και ο μοναδικός Έλληνας που ψηφίζει και είναι ο διευθυντής του περιοδικού «4 Τροχοί» Στράτης Χατζηπαναγιώτου.

Ο γνωστός κυρίως στον φίλαθλο κόσμο και ως «Στρατισίνο» έδωσε τη δική του βαθμολογία στους 7 φιναλίστ και, όπως αποδείχτηκε, έπεσε.. μέσα, όχι μόνο στον νικητή, αλλά και στον δεύτερο που ήταν η Alfa Romeo Giulia.

Η βαθμολογία του Στράτη Χατζηπαναγιώτου

Δηλώσεις στο zougla.gr

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον Στράτη Χατζηπαναγιώτου, από τον οποίο ζητήσαμε να μας πει τον τρόπο που ψήφισε, αλλά και να δικαιολογήσει την ψήφο του στο Peugeot 3008: «Ήταν μία δύσκολη Ψήφισε ρεαλιστικά και μακριά από το συναίσθημαεπιλογή όπου το συναίσθημα “συγκρούεται” με τη λογική. Ψήφισα με ρεαλισμό, ορθολογιστικά και με δεδομένο ότι ως Έλληνας δεν μπορείς να ψηφίσεις αυτοκίνητο που αρχίζει από τα πενήντα χιλιάδες ευρώ.

»Το Peugeot 3008 δεν είναι ένα ακόμη Crossover αλλά ένα πολύ όμορφο υπερυψωμένο 308 με εξαιρετικό πάτημα που “κρύβει” το ύψος του από τον δρόμο. Σύνολο που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα premium της κατηγορίας. Αυτοκίνητο που υποστηρίζεται ιδανικά από την επόμενη ημέρα, από το εξαιρετικό after sale τμήμα της ελληνικής αντιπροσωπείας».  

Για να δείτε τι ψήφισε αναλυτικά ο κάθε δημοσιογράφος πατήστε ΕΔΩ

Για να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Car Of The Year πατήστε ΕΔΩ

 

Οι Ευρωπαίοι δημοσιογράφοι με τα αυτοκίνητα που έφτασαν στον τελικό...

Από αυτά αναδείχθηκε αυτοκίνητο της χρονιάς το Peugeot 3008
O Στράτης Χατζηπαναγιώτου είναι ο διευθυντής του περιοδικού 4 Τροχοί

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης