Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την 5η γενιά του Nissan Micra είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αυτή την εβδομάδα σε ταξίδι που πραγματοποιήσαμε στην Κροατία. Συγκεκριμένα ταξιδέψαμε μέχρι το Ντουμπρόβνικ όπου εκεί μαζί με Η καινοτομία της BOSE με τα ηχεία στο προσκέφαλο αφορά μόνο στο Micra…άλλους δημοσιογράφους από την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη ενημερωθήκαμε για το νέο Micra, το οδηγήσαμε και ανακαλύψαμε τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες.

Ένα χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου είναι το νέο ηχοσύστημα με το οποίο εφοδιάζεται το Micra και έχει εξελιχτεί σε συνεργασία με την BOSE. Το συγκεκριμένο προσφέρει κορυφαία ποιότητα ήχου στην καμπίνα αλλά κυρίως ακουστική εμπειρία 360˚ στον οδηγό χάρη στα δύο ηχεία που βρίσκονται στο προσκέφαλο του καθίσματος του!


Παρακολουθήστε τη… δοκιμή που κάναμε με καινοτόμο ηχοσύστημα στο νέο Nissan Micra

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Δοκιμή με… κανόνες!
Την ποιότητα μαζί με την… ένταση του ηχοσυστήματος, δοκιμάσαμε πέντε Έλληνες καταγράφοντας Ακούγοντας την μουσική που αγαπάς σε υψηλή ποιότητα σου ανεβαίνει και η διάθεση…ταυτόχρονα σε κάμερα την ηχητική απόλαυση που βιώσαμε! Βέβαια για να κάνουμε την απαραίτητη δοκιμή έπρεπε να ακολουθήσουμε τους… κανόνες φορώντας καπέλα, περούκες μέχρι και χρωματιστά γυαλιά, έτσι ώτσε να διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι πόσο μπορεί να ανέβει η ψυχολογία των επιβατών ακούγοντας ποιοτική μουσική.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, όχι μόνο ακούσαμε πολύ δυνατά μουσική, αλλά διαπιστώσαμε πόσο εύκολα ανεβαίνει και το κέφι των επιβατών όταν η ποιότητα του ήχου είναι κορυφαία!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Οι συμμετέχοντες στην… ηχητική δοκιμή του Nissan Micra ήταν οι εξής (αλφαβητικά):
Άρης Γαλανόπουλος (ΣΚΑΙ 100.3)
Μάριος Μπαρκής (Γενικός Διευθυντής Nissan)
Παντελής Πατέλος (περιοδικό Auto Τρίτη)
Βασίλης Σαρημπαλίδης (zougla.gr)
Τάκης Τρακουσέλλης (newsauto.gr)

Διαβάστε επίσης: Nissan Micra: Άλλο… αμάξι

Ηχεία στο... προσκέφαλο του καθίσματος οδηγού πρώτη φορά βλέπουμε!

Ρυθμίσεις που μπορείς να κάνεις από την οθόνη στην κεντρική κονσόλα. Μετακινώντας για παράδειγμα, τον κέρσορα του Personalspace δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στο ηχεία που βρίσκονται στο προσκέφαλο ή στα ηχεία που καλύπτουν όλο το αυτοκίνητο. Ττο Speed Sensitive vol. αυξάνει την ένταση στα ηχεία όσο αυξάνεται και η ταχύτητα του αυτοκινήτου έτσι ώστε να μην ενοχλούν οι εξωτερικοί θόρυβοι τους επιβάτες...Το ηχοσύστημα της BOSE σε... κομμάτια
Καλά... βλέπετε!
Από αυτό το σημείο περνούν τα καλώδια των ηχείων...
Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να αυξομειώνει την ένταση του ήχου από το ραδιόφωνο με κουμπιά που βρίσκονται τοποθετημένα στο τιμόνι...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης