Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με νέα οχήματα θα εξοπλιστούν το ερχόμενο χρονικό διάστημα οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας και συγκεκριμένα με θωρακισμένα που είχαν κατασχεθεί πριν από αρκετά χρόνια και προορίζονταν για τη Λιβύη.

Τα συγκεκριμένα που είχαν τελικό προορισμό τη Λιβύη είχαν κατασχεθεί και βρισκόντουσαν παρατημένα στο λιμάνι του Πειραιά…Πρόκειται για οχήματα που βρισκόντουσαν παρατημένα στο λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στο σημείο που γίνονται οι μεταφορές καινούργιων οχημάτων.

Όπως θα δείτε και από την σχετική εικόνα που δημοσιεύει το zougla.gr αφορά σε θωρακισμένο μήκους 6,5 μέτρων και ύψους σχεδόν 2.5 μέτρων, μοντέλο MRAP Τyphoon GSS-300 το οποίο μπορεί να μεταφέρει 8 επιβάτες και να κινηθεί χωρίς ανεφοδιασμό για 800-900 περίπου χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας αναμένεται να παραλάβουν 2-3 τέτοια οχήματα τα οποία θα αλλάξουν και χρωματισμό, ενώ τα υπόλοιπα (από το σύνολο των κατασχεμένων) θα δοθούν σε διάφορες υπηρεσίες.

 

Με 2-3 τέτοια (κατασχεμένα) οχήματα αναμένεται να εξοπλιστούν το ερχόμενο χρονικό διάστημα οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που κατά πάσα πιθανότητα θα τους αλλάξουν και χρώμα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης