Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


To 2017 αναμένεται πολύ δυνατό για την αυτοκινητοβιομηχανία KIA, τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε ελληνικό επίπεδο. Στη χώρα μας, η κίνηση του επιχειρηματία Γιώργου Βασιλάκη να επενδύσει στις Tην επόμενη χρονιά θα δούμε μία διαφορετική… KIA στην Ελλάδαμάρκες Hyundai – KIA (σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Πάνο Δάβαρη) θα δημιουργήσει μία νέα προοπτική και αυτό είναι κάτι που θα το δούμε να παίρνει σάρκα και οστά την επόμενη χρονιά.

Πέρα από την επιθετική πολιτική που θα ακολουθήσει η νέα εταιρεία, σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα νέα μοντέλα που θα έρθουν στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα η μάρκα KIA θα εμπλουτίσει τη γκάμα της με τέσσερα μοντέλα και συγκεκριμένα με τα Picanto, Rio, Sportage και Niro.

Το Niro είναι ένα νέο Crossover που θα δούμε το 2017...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλάζει η εικόνα της KIA
Τα τέσσερα αυτοκίνητα θα έρθουν σταδιακά στη χώρα μας και το καθένα είναι σίγουρο πως θα παίξει το ρόλο του στην κατηγορία που εκπροσωπεί. Επιπλέον, αναμένεται να αλλάξει σημαντικά και η εικόνα της μάρκας, καθώς θα επενδυθούν και σημαντικά ποσά στο κομμάτι του after sale αλλά και στον τομέα της διάθεση ανταλλακτικών.

Το σίγουρο είναι πως η KIA θα επιστρέψει σύντομα στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων προσφέροντας αυτοκίνητα και υπηρεσίες αντάξια του ονόματος της κορεατικής φίρμας.

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της KIA πατήστε ΕΔΩ

Το KIA Picanto
To νέο KIA Rio
To νέο KIA Sportage

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης