Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στήλη που γράφει όσο δεν γράφουν οι άλλοι για το αυτοκίνητο και την μοτοσικλέταΦίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή Σαρακοστή! Καθαρή Δευτέρα σήμερα και σαν μέρα που είναι, εύχομαι όλοι να έχετε περάσει όμορφα και ξεκούραστα.

Ήδη έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε άλλο… mode, πιο ανοιξιάτικο αλλά δυστυχώς το τραγικό περιστατικό που συνέβη (ένα από τα πολλά) με την μαύρη Porsche 911 στην εθνική οδό μας έχει σοκάρει όλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δυστύχημα που μας σόκαρε…
Αναφέρομαι στο τραγικό συμβάν που κόστισε τη ζωή σε τέσσερα άτομα, μεταξύ αυτών και ενός παιδιού μόλις τριών ετών, για το οποίο γράφτηκαν πολλά και δυστυχώς όσα και να γραφτούν είναι λίγα για τον Αυτό που συνέβη έξω από την Θήβα δεν μπορείς να το πιστέψεις με τον τρόπο που έγινε…τρόπο που συνέβη… Είναι κάτι που δεν μπορεί να το περιγράψει κανείς. Η εικόνα άλλωστε μιλά από μόνη της.

Όσο και να κοιτά κανείς το video δεν μπορεί να… χωνέψει το άτιμο παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην άτυχη μητέρα και το μόλις τριών χρόνων αγγελούδι της. Στον πατέρα που μπορεί να γλίτωσε αλλά αυτό που έζησε δεν θα ήθελε κανείς να το ζήσει. Κρίμα και στα δύο νέα παιδιά που πίσω από το τιμόνι ενός σπορ αυτοκινήτου θέλησαν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές του.

Έλλειψη παιδείας…
Κρίμα και σε όσους σχολιάζουν με κακία, λες και οι  ίδιοι δεν έχουν τρέξει ποτέ στη ζωή τους με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα. Κρίμα που ΠΟΤΕ κανείς σε αυτή τη χώρα δεν μας έχει μάθει πού πρέπει να τρέχουμε και πού όχι. Κρίμα που δεν έχουμε παιδεία γιατί κανείς δεν μας την έχει μάθει στο σχολείο και έτσι ο καθένας κάνει ότι θέλει αρκεί να έχει (η και να μην έχει) δίπλωμα…

Πίσω από το τιμόνι της νέας Maserati Ghibli. Δοκιμάζουμε και τέτοια αυτοκίνητα ατην Ελλάδα!

Στείλτε μας τα νέα σας…
Για όσους τώρα θέλουν να στείλουν τα δικά τους νέα μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!


——————————————————- 

ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ*

Νηστεία έπεσε στην πιάτσα
και πολλοί αεριτζήδες χάσανε την μάσα...
Πίστευαν πως με τις αρπαχτές θα είναι στον αφρό
αλλά δεν κατάλαβαν ποτέ πως τον πάτο έχουν μόνιμο «εχθρό»…
Μην ξεθαρρεύουν που ακόμα κάποιοι τους καλούν,
το γιαούρτι θα το φάνε γιατί όντως προκαλούν

*από αναγνώστη

——————————————————-

QUIZ Νο1:
Τι παίζει με την… Aston Martin στην Ελλάδα;

 
——————————————————-

QUIZ No2:
Μήπως… υπάρχει εταιρεία που ψάχνει στελέχη όταν κλείσει το νέο της deal;

——————————————————- 

Ο Γιώργος Κατσαρός έχει αναλάβει εδώ και λίγες  ημέρες τη θέση του διευθυντή Marketing στην εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Citroen. Τελευταία θυμόμαστε τον κ. Κατσαρό στη θέση Marketing Communication Director του Fiat γκρουπ (Abarth, Alfa Romeo, Fiat και Fiat Professional).

Ο Γιώργος Κατσαρός

 
——————————————————-

Μεγάλο… παιχνίδι με έντονο παρασκήνιο γίνεται με την εταιρεία AVIS. Είναι αρκετοί οι επιχειρηματίες από το χώρο του αυτοκινήτου που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον (και από άλλους χώρους) και όπως μαθαίνουμε θα γίνει… μάχη για το ποιος θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών!

——————————————————-

Επέστρεψε στην… πιάτσα η Βιβή Δαλάκου, αυτή τη φορά στη θέση dealer marketing, after sales marketing και digital manager των εταιρειών Citroen και DS.

H Βιβή Δαλάκου

——————————————————-

Δημοσιογραφική αποστολή και ταξίδι στην Ισπανία προς… μίμηση ήταν αυτό της SEAT για το νέο Leon Cupra των 300 ίππων. Μας εξέπληξε η οργάνωση των ανθρώπων της μάρκας, η προσέγγιση τους ακόμα και τα ωράρια των πτήσεων. Ο εμπορικός διευθυντής Χάρης Δάνδουρας σε συνεργασία με την Βάσω Χατζοπούλου (δημόσιες σχέσεις) το έψαξαν όσο έπρεπε και το αποτέλεσμα ήρθε.  

Η δημοσιογραφική ομάδα που ταξίδεψε στην Ισπανία για να οδηγήσει το νέο Cupra των 300 ίππων. από αριστερά: Βαγγέλης Πετράκης, Χάρης Δάνδουρας (εμπορικός διευθυντής SEAT), Antonio Valdivieso (επικεφαλής επικοινωνίας Ευρώπης), Βασίλης Σαρημπαλίδης, Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, Παντελής Πατέλος, Αργύρης Τούντας, Τάκης Πιυρναράκης και Μάνος Στεφανής

 
——————————————————-

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η νέα  Marketing Communication Specialist της BMW Κυριακή Μπασιά. Συγκεκριμένα την είδαμε κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής παρουσίασης της νέας γενιάς Σειράς 5.

O product manager της BMW Νίκος Καψής μαζί με την Marketing Communication Specialist  της BMW, Κυριακή Μπασιά

 
——————————————————-

Μία ξεχωριστή δημοσιογραφική εκδήλωση με το Renegade και διάφορες δραστηριότητες (οδήγηση με γουρούνες, ιππασία ακόμα και πέταγμα χαρταετού) διοργάνωσε την περασμένη εβδομάδα η Jeep. Στην… Αράχοβα είδαμε τον Γιάννη Συγγελίδη (ιδιοκτήτης), τον Ανδρέα Σουλουτζιδάκη (εμπορικός διευθυντής), την Κορίνα Βαλυράκη (δημόσιες σχέσεις) και αρκετό κόσμο από την μάρκα.

Η ομάδα της Jeep...

Στην εκδήλωση της Jeep έδωσε το παρών και ο Γιάννης Συγγελίδης. Από αριστερά: Γαλανόπουλος, Συγγελίδης, Σαρημπαλίδης και Ποντίκας...

——————————————————- 

Η Mercedes Benz Hellas δεν στηρίζει μόνο την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού!!!

Παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού με την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις της Mercedes Benz Hellas...

O πρόεδρος της Mercedes Benz Hellas, Ιωάννης Καλλίγερος
Νίκος Παππάς και Γιάννης Μπουρούσης επεξεργάζονται τα... εργαλεία της AMG!

——————————————————- 

Το είχαμε γράψει πριν από εβδομάδες για τη νέα οργανωτική δομή της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ και η ίδια η εταιρεία μας το επιβεβαίωσε με επίσημη ενημέρωση. Στο… ρεζουμέ λοιπόν, στον κλάδο των δικύκλων της Yamaha και αξεσουάρ επικεφαλής είναι πλέον ο Γιάννης Σώκιαλης, στον κλάδο marine, Μοτοδίκτυο και MotoDirect επικεφαλής ο Γιώργος Λειβαδίτης και τέλος την μάρκα Porsche αναλαμβάνει ο Θοδωρής Παπαδόπουλος.

Από αριστερά: Γιώργος Λειβαδίτης, Θοδωρής Παπαδόπουλος και Γιάννης Σώκιαλης

——————————————————- 

Είχαμε καιρό να τον… δούμε και όπως αποδείχτηκε η επανεμφάνισή του συνοδεύτηκε με κολακευτικά λόγια από τους δημοσιογράφους που παρευρέθησαν στην εκδήλωση της Jeep στην Αράχοβα. O λόγος για τον Κώστα Ρουμελιώτη που μαζί με την ομάδα του διοργάνωσε μία μοναδική ημέρα Jeep με… φουλ πρόγραμμα, με οδήγηση και δραστηριότητες!

Ο Κώστας Ρουμελιώτης...

 
——————————————————-

Νέα συνεργασία της Kosmocar – Skoda με ισχύ από τις 23 Φεβρουαρίου με την εταιρεία Δεμερλιώτης ΑΕΒΕ. Η εν λόγω εταιρεία με εμπειρία στο χώρο από το 1997 αποτελεί πλέον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη Service αυτοκινήτων Skoda στα Τρίκαλα και έχει έδρα στο 5ο χλμ. Τρικάλων – Καλαμπάκας (Τηλ. 24310-31430/31431)

——————————————————- 

Οι εκπλήξεις στις παρουσιάσεις της BMW συνεχίστηκαν καθώς ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της μάρκας Κωνσταντίνος Διαμαντής είχε φροντίσει και για μάθημα… γιόγκα εκτός από οδήγηση με τη νέα 5άρα…

Ο Κωνσταντίνος Διαμαντής

Γιόγκα με... παντελόνια!!!

——————————————————- 

Συνολικά 47 δημοσιογράφους και εκπροσώπους Μέσων προσκάλεσε η BMW στην παρουσίαση της νέας σειράς 5.

 
——————————————————-

Αρχές Μαρτίου διοργανώνει δημοσιογραφική παρουσίαση για τη νέα Stelvio η Alfa Romeo

 
——————————————————-

Στην έκθεση της Γενεύης θα ανακοινωθεί επίσημα και όπως όλα δείχνουν η πώληση της Opel στο γκρουπ PSA. Ερωτηματικό παραμένει το μέλλον της εισαγωγικής εταιρείας στην Ελλάδα…

 
——————————————————-

Στις εγκαταστάσεις της Nissan Χαλκιάς έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, τα μέλη του Nissan Crossover Club Greece. Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Χαλκιάς!

Τα μέλη του Nissan Crossover Club Greece

 
Ήταν όλοι εκεί...

Βασίλης (αριστερά) και Θέμης Χαλκιάς...

——————————————————-

Καιρό είχαμε να… δημοσιεύσουμε φωτογραφία του Αντώνη Γεωργαλά της Ford Σφακιανάκης που φροντίζει για τις παραδόσεις των δημοσιογραφικών αυτοκινήτων κια μας άρχισαν τα παράπονα!

Όλο τρέχει ο Αντώνης Γεωργαλάς...

——————————————————- 

Στην… τελική ευθεία για το ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της Χρονιάς (COTY), το οποίο από την Ελλάδα εκπροσωπεί ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου.

Τα υποψήφια μοντέλα για τον τίτλο αυτοκίνητο της χρονιάς...

 
——————————————————-

Δοκιμές στο αυτοκινητοδρόμιο της πόλης των Σερρών έκαναν οι οδηγοί των αγωνιστικών μονοθεσίων Formula Gloria

 
——————————————————-

Ξέρει να.. δαμάζει καλά τα άλογα ο εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης Γιώργος Καραμέρης!

Ο Γιώργος Καραμέρης

——————————————————- 

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν την περασμένη εβδομάδα στο περιοδικό 4 Τροχοί...

 
——————————————————-

Πρόταση των συντακτών του gocar.gr στην Κυβέρνηση του Σύριζα για… γραβάτες ή κάτι άλλο;

Η ομάδα του gocar.gr

 
——————————————————-

Με Mercedes κυκλοφορεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας…

Mercedes και Λευτέρης Πετρούνιας...

 
——————————————————-

Ετοιμάζεται νέο site αυτοκινήτου με την ονομασία aftokinito.gr

——————————————————- 

Στην Ισπανία ταξίδεψαν την περασμένη εβδομάδα η υπεύθυνη επικοινωνίας της Land Rover – Jaguar Σοφία Μητράκη μαζί με την Ιωάννα Τζώρτζη για παρουσίαση του νέου Discovery.


 
——————————————————-

Συνέντευξη παραχώρησε ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου στο totalracing.gr και φυσικά μιλώντας για όλους και για όλα (ούτε εμείς του ξεφύγαμε!)

——————————————————-

Νέος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης service Alfa Romeo στην Θεσσαλονίκη η εταιρεία Κουματζιάς Α.Ε.

——————————————————-

Ατάκες και… σπόντες του Στράτη Χατζηπαναγιώτου:

Στο τραγικό δυστύχημα έξω από την Θήβα αναφέρεται... Ωπ... Κάτι γίνεται εδώ!Γουστάρει BMW i8 ο Στρατισίνο...Άμα ξέρει ο άνθρωπος...

 
——————————————————-

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

——————————————————-

Ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος, γνωστός δημοσιογράφος και αγωνιζόμενος μοτοσικλέτας, είναι ο νέος υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΜΟΤΟΕ (Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας). Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πραγματικά δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, να προμοτάρει και να επικοινωνήσει έτσι όπως πρέπει τους πολύπαθους ελληνικούς αγώνες, που τόσο ανάγκη έχουν να ξεφύγουν από παρωπιδικές συμπεριφορές..

Ο Δημήτρης Αθανασουλόπουλος

——————————————————- 

Δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξη της στο μέλλον των αγώνων ταχύτητας, η KTM SEE βράβευσε τους δύο νεαρούς αναβάτες της που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2016 και στην κατηγορία των Νέων. Το έχουμε ξαναπεί, αν δεν βοηθηθεί το άθλημα με «νέο αίμα», το μέλλον του θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.

——————————————————- 

Το είπε και το έκανε ο ταξιτζής στο επάγγελμα Χρήστος Ζορμπάς. Πήγε στο κατάστημα mrKTEO των Αγίων Αναργύρων Αττικής, πέρασε το ταξί του τεχνικό έλεγχο και φεύγοντας γύρισε στο προσωπικό και τους δήλωσε πως «σύντομα θα τα ξαναπούμε γιατί είμαι εγώ αυτός που θα κερδίσει το scooter Gemini» Όπερ και εγένετο, όντας ο πρώτος τυχερός της χρονιάς, καθόσον θα ακολουθήσουν ακόμα ..έντεκα, ένας για κάθε μήνα του 2017!

O Χρήστος Ζορμπάς

——————————————————-

To καθιερωμένο Moto Show SMF προετοιμάζεται για  διοργανώσεις που υπόσχονται πολλά, για πραγματικά φεστιβάλ που θα περιλαμβάνουν ουκ ολίγες δραστηριότητες, ικανές να συγκινήσουν μικρούς και μεγάλους. Για το 2017, η αρχή θα γίνει από τη συμπρωτεύουσα και μείνετε συντονισμένοι για μια εντυπωσιακή συνέχεια.

 
——————————————————-

Τα 25.000 άρθρα έφτασε το motograndprix.gr του Δημήτρη Διατσίδη. Ευχόμαστε να τα 100στήσει!

 
——————————————————-

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας

Το χρονικό διάστημα 20-26/2/2017 και σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» το περιοδικό Auto Τρίτη πούλησε 4.060 τεύχη.

——————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 15
3. www.gazzetta.gr 16
4. www.newsit.gr 21
5. www.car.gr 28
6. www.sport-fm.gr 30
7. www.pronews.gr 37
8. www.newsbomb.gr 46
9. www.in.gr 69
10. www.newsbeast.gr 71
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 79
2. www.gocar.gr 273
3. www.autotriti.gr 277
4. www.autoblog.gr 570
5. www.drive.gr 652
6. www.4troxoi.gr 808
7. www.autogreeknews.gr 907
8. www.caranddriver.gr 1.121
9. www.ix.gr 1.365
10. www.enkinisi.gr 1.669
11. www.caroto.gr 1.700
12. www.carzine.gr 2.170
13. www.motornews.gr 2.195
14. www.carwall.gr 3.058
15. www.gonews.gr 3.184
16. www.epitrohon.gr 4.793
17. www.motori.gr 5.678
18. www.highoctane.gr 7.007
19. www.kartnews.gr 8.298
20. www.4drivers.gr 9.464
21. www.topspeed.gr 15.123
22. www.automoto.com.gr 16.782
23. www.auto-internet.gr 21.907
24. www.motorsite.gr 22.369
25. www.autoliveris.gr 24.016
26. www.trcoff.gr 55.109
27. www.ixauto.gr 60.869
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 27/2/2017

——————————————————-


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Τη σημερινή φωτογραφία αφιερώνουμε στον δημοσιογράφο Παντελή Πατέλο γιατί δεν έχει ξεχάσει το χιούμορ που λείπει από πολλούς…

Ο Παντελής Πατέλος...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης