Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Φίλες και φίλοι καλησπέρα. Αργά και σήμερα αλλά όπως πάντα κάθε Δευτέρα με τα πιο ζουμερά νέα Μας έχετε τρελάνει με την φορολογία και την… παραφιλολογία! της πιάτσας. Θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας παρακάτω όλα τα νέ; που δεν γράφονται αλλού…

Θα αναφερθώ σήμερα στα τέλη κυκλοφορίας που γι’ ακόμα μία φορά χρησιμοποιούνται για να κάνουν κάποιοι πολιτικά παιχνίδια, αναστατώνοντας την αγορά την οποία σε πολλές περιπτώσεις «παγώνουν» με ό,τι αυτό συνεπάγεται, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Φυσικά δεν γίνεται να μην αναφερθώ και στη νέα φορολογία των καυσίμων που για να πούμε και την αλήθεια οι Κυβερνώντες το έχουν παρατραβήξει. Αντί λοιπόν η αμόλυβδη να πωλείται 1-1.10 και το diesel από 0.8-0.9 ευρώ το λίτρο, το νούμερο αυτό βρισκεται πολύ πιο ψηλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr είναι παντού!!! Ακόμα και στους αγώνες Jet Ski... Το κράνος από τον διακεκριμένο (βλέπετε άλλωστε και τα κύπελλα) αναβάτη Τάσο Σχοινά!

Όλοι διαβάζουν… πιάτσα;
Αφήνω στην… άκρη τη μουρμούρα και αρχίζω τις ευχαριστίες σε όσους φανατικά κάθε Δευτέρα Πολύ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον για τα Medi-ακά νέα αυτοκινήτου – μοτοσικλέτας διαβάζουν «Τα Νέα της Πιάτσας».

Είναι χαρακτηριστικό το νούμερο των επισκέψεων καθώς σύμφωνα με στοιχεία Google Analytics, το Νο68 έφτασε σχεδόν τις 20.000!!!

Αριθμός απίστευτα υψηλός που μος βάζει ακόμα περισσότερο στην πρίζα για ακόμα πιο… πιασάρικες και αποκλειστικές ειδήσεις! Το σίγουρο είναι πως η ξεχωριστή δουλειά και το απίστευτο τρέξιμο φέρνουν αποτελέσματα.  

Συνολικά 19.969 επισκέψεις... Μάλλον μας διαβάζει όλη η πιάτσα και... βάλε!

 

Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας στέλνετε τα δικά σας νέα. Συγκεκριμένα μπορείτε να στέλνετε e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!

 
——————————————————–

QUIZ No1:
Ποιος… δημοσιογράφος ελέγχει καθημερινά τα banners ιστοσελίδων και όταν βλέπει μία νέα διαφήμιση σπεύδει να πάρει τηλέφωνο τις εταιρείες ζητώντας χορηγία, λέγοντας την ατάκα «παντού δίνεται διαφήμιση, σε εμάς τίποτα;». Προφανώς κάποιοι έχουν μπερδέψει το επάγγελμα του δημοσιογράφου με αυτό του διαφημιστή.

 
——————————————————–

QUIZ Νο2:
Τελικά όλα θέλουν τον… Δέδε* τους;
*Ο Δημήτρης Δέδες είναι υπεύθυνος του δημοσιογραφικού στόλου της Peugeot

 
——————————————————–

Μέχρι τέλος του έτους θα είναι έτοιμη η νέα αντιπροσωπεία της Bentley και μάλιστα στα νέα πρότυπα της εταιρείας. Όπως μαθαίνουμε θα βρίσκεται κάπου κοντά στο… Ψυχικό!

 
——————————————————–

Οι αντιπρόσωποι της Peugeot στην Ελλάδα ταξίδεψαν μέχρι τις.. Κάννες!

Στις Κάννες ταξίδεψαν τα στελέχη από το δίκτυο επίσημων διανομέων της Peugeot στην Ελλάδα για να γνωρίσουν από κοντά το νέο 3008! Μαζί τους ο Ιωάννης και ο Πολυχρόνης Συγγελίδης αλλά και ο επικεφαλής της Peugeot στην Ελλάδα Πέτρος Πιπερίδης.

Από αριστερά Πολυχρόνης Συγγελίδης, Πέτρος Πιπερίδης και Ιωάννης Συγγελίδης...

 
——————————————————–

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια διοργάνωσε το BMW Group Hellas, με ομιλητές στελέχη της εταιρείας αλλά και της θυγατρικής που ασχολείται με τραπεζικά θέματα. Μας εξέπληξε ο νέος πρόεδρος της εταιρείας Karim – Christian Haririan που έδειξε να μπαίνει στο ελληνικό κλίμα και να εκφράζει την φιλικότητά του, όχι μόνο στους δημοσιογράφους αλλά και στους συνεργάτες του.

Ο πρόεδρος του BMW Group Hellas Karim - Christian Haririan

 
——————————————————–

Επένδυση ύψους 500.000 ευρώ θα κάνει το 2017 το αυτοκινητοδρόμιο Σερρών που θα αφορά την άσφαλτο και τις εγκαταστάσεις.

——————————————————–

Αρκετοί Έλληνες δημοσιογράφοι βρέθηκαν γι’ ακόμα μία χρονιά στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού.

 
——————————————————–

Κάτι… μυρίστηκαν εκεί στην Mercedes με τη νέα GLC coupe και παίζουν δυνατά με το συγκεκριμένο μοντέλο. Το είδαμε ακόμα και με τον αριθμό των δημοσιογραφικών αυτοκινήτων. Χαρακτηριστικό το γεγονός πως τον Σεπτέμβριο ταξινομήθηκαν 27 αυτοκίνητα και μαθαίνουμε πως η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη

 
——————————————————–

Κάτι δυνατό ετοιμάζει μέσα στον Νοέμβριο η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan.

——————————————————–

 
Karim - Christian Haririan και Κωνσταντίνο Διαμαντής αποκαλύπτουν τη νέα... ναυαρχίδα της BMW

Αποκαλυπτήρια επί ελληνικού για την ολοκαίνουργια BMW Series 7 στην έκδοση plug in hybrid, δηλαδή αυτής που μπαίνει στην πρίζα και μπορεί να κινηθεί ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικά.

Την… κουκούλα έβγαλαν ο πρόεδρος του BMW Group Hellas Karim – Christian Haririan μαζί με τον επικεφαλής δημοσίων σχέσεων, Κωνσταντίνο Διαμαντή.

Αναμνηστική φωτογραφία δημοσιογράφων αυτοκινήτου με τη νέα BMW Series 7 plug in hybrid

 
——————————————————–

Στα μέσα Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα η δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Suzuki Ignis.

 
——————————————————–

Με τόσο… λιβάνισμα του διευθυντή του περιοδικού 4 Τροχοί Στράτη Χατζηπααγιώτου στον επικεφαλής δημοσίων σχέσεων της Nissan Γιάννη Μεθενίτη, μάλλον θα πρέπει από εδώ και στο εξής να τον αποκαλούμε… αρχιεπίσκοπο Γιάννη Μεθενίτη!

 
——————————————————–

Μας εξέπληξε που όταν συναντήσαμε τον δημοσιογράφο Σπύρο Χώτο στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, τον χαιρετήσαμε και μας κοίταξε… περίεργα. Τελικά, καταλάβαμε πως έχει δίδυμο αδερφό!!!

——————————————————–

Νέο τεύχος για το ηλεκτρονικό τεύχος inMotion του gazzetta.gr

 
——————————————————–

Στο δρόμο για την Κοπεγχάγη!

Συνολικά 6.400 χιλιόμετρα έγραψε στο οδόμετρο ενός Opel Insignia diesel ο Κώστας Χαριάτης καλύπτοντας την απόσταση Αθήνα-Κοπενχάγη-Αθήνα με πέρασμα από 6 χώρες (Σκόπια-Σερβία-Ουγγαρία-Σλοβακία-Τσεχία-Γερμανία-Δανία και αντίστροφα).

Όπως ο ίδιος μας δήλωσε η κατανάλωση άγγιξε μόλις τα 4.6 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

Ο Κώστας Χαριάτης...
 
——————————————————–

Η υπεύθυνη επικοινωνίας των αυτοκινήτων Peugeot Κορίνα Βαλυράκη προσπαθεί να… κρυφτεί από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά ο φακός όπως φαίνεται την κυνηγά και στη Γαλλία!

Άμα σε θέλει η δημοσιότητα!!!

 
——————————————————–

Καραβάνι με Isuzu D-Max γυρίζει στην Ελλάδα προκειμένου να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες τις αρετές του και μάλιστα από κοντά!

 
——————————————————–

Σε δοκιμές παιδικών μοντέλων το έχει… ρίξει ο Γιώργος Καραμέρης, πρώην τεχνικός διευθυντής στην εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Mazda. Είναι σίγουρο πως ακόμα και αυτά να περάσουν από τα χέρια του θα γίνουν αθάνατα και δεν θα χαλάνε!

Ο Γιώργος Καραμέρης

 
——————————————————–

Νέο τεύχος του περιοδικού 4 Τροχοί με εξώφυλλο Audi TT RS και Ford Mustang με τον κινητήρα των 5.0 λίτρων!

 
——————————————————–

Mega test του περιοδικού Auto Τρίτη στην πίστα Αttart off Road park με οχήματα ελευθέρου χρόνου…

 
——————————————————–

Νέο τεύχος για το περιοδικό βελτιώσεων POWER.

 
——————————————————–

Δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Ateca στην Αράχωβα διοργανώνει η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων SEAT.

 
——————————————————–

Με την γραφειοκρατία έχει μπλέξει ο επικεφαλής και παρουσιαστής του… Ε.Δ.Ο.Σ.Α. Χάρης Θεοφράστου. Εμείς που έχουμε μπλέξει με αυτόν στην ΕΤ3 κάθε Κυριακή, ποιος θα μας αποζημιώσει;

 
——————————————————–

Δημοσιογραφική παρουσίαση για το νέο Ford Ka την επόμενη εβδομάδα….

 
——————————————————–

Ξεκίνησε το λανσάρισμα της μάρκας Skoda στην Ελλάδα. Από χθες έχει βγει το πρώτο διαφημιστικό στην τηλεόραση που φέρει την υπογραφή της Kosmocar.

 
——————————————————–

Οδικώς από την Γερμανία ήρθε στην Ελλάδα το πρώτο Nissan GT-R ΜΥ 2017. Πιλότος… ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου και… βοηθός πιλότου ο Θάνος Ηλιόπουλος. Επειδή το συγκεκριμένο δεν είναι και εύκολο να κρυφτεί, αναγνώστης του zougla.gr μας έστειλε και σημερινή φωτογραφία μέσα από το πλοίο όπου… ταξίδευε από Ιταλία προς Ελλάδα.

Είναι να... τρελαίνεσαι!

 
——————————————————–

Σκούπισμα by gocar.gr λίγο πριν τη φωτογράφηση της Mercedes GLC Coupe

 
——————————————————–

Τη μία εβδομάδα ο Αντώνης Κόλλιας, μέλος του Αυτοκινήτου της Χρονιάς κάνει ανάρτηση για… κωλογερμαναράδες και εμπάργκο στις πωλήσεις γερμανικών αυτοκινήτων και προϊόντων και την άλλη ανεβάζει φωτογραφία από το περίπτερο της Opel στην έκθεση του Παρισιού. Όπως θα δείτε πάντως στην ανάρτηση για τους Γερμανούς πουθενά η λέξη Opel… Μάλλον είναι, άλλοι Γερμανοί αυτοί της Opel!

 
——————————————————–

Χρυσές… δουλειές με την Ford Mustang στην εταιρεία ελαστικά – Ζέλιτς. Κάνει δουλειά η… πίσω κίνηση!

 
——————————————————–

Τρελή… ατάκα του Stratisino με αποδέκτη το Toyota Yaris στην περίπτωση που κάνει την εμφάνισή του στην αγορά το Nissan Micra.

 
——————————————————–

Ο Βαγγέλης Παμπούκης από το περιοδικό auto moto Βορείου Ελλάδας πήγε Γαλλία και… έπηξε στη δουλειά!  

Ο δημοσιογράφος από την Θεσσαλονίκη Βαγγέλης Παμπούκης

 

——————————————————–


Άλλη αίσθηση να βλέπεις ποδοσφαιρικό αγώνα σε γιγαντοοθόνη!

Συγκέντρωση με δημοσιογράφους και υπαλλήλους της Nissan διοργάνωσε η εισαγωγική εταιρεία των ιαπωνικών αυτοκινήτων προκειμένου όλοι μαζί να παρακολουθήσουν στο Gazarte αγώνα Champions League. Χαμός έγινε!

Πολύς κόσμος στο Gazarte...

 
——————————————————–

Μη δουν φωτογραφική κάμερα να πάρουν αμέσως πόζα. Από αριστερά, Γιάννης Λημναίος, Πάνος Σειτανίδης, Γιάννης Μεθενίτης και Γιάννης Τσιρογιάννης.

 
——————————————————–

ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ από την… ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Επιστρέφει στην τηλεόραση η εκπομπή MOTO & BIKE TV. Στον… αέρα του Channel 9 θα βρίσκεται την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 20:00.

 
——————————————————–

Εκδρομή στη Δράμα διοργανώνει η λέσχη BMW Riders το διάστημα 27-30 Οκτωβρίου.

 
——————————————————–

Ο Νίκος Βιτσιλάκης κάτι φωτογραφίζει… Τι άραγε;

O Νίκος Βιτσιλάκης διευθυντής του περιοδκού Moto & Rider

 
——————————————————–

Πωλήσεις Περιοδικών Αυτοκινήτου – Μοτοσικλέτας

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 19-25/9/2016 πούλησαν 5.340 και 4.940 τεύχη αντίστοιχα.

——————————————————–

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.zougla.gr 6
2. www.protothema.gr 14
3. www.gazzetta.gr 18
4. www.newsit.gr 23
5. www.car.gr 24
6. www.sport-fm.gr 25
7. www.newsbomb.gr 43
8. www.pronews.gr 50
9. www.in.gr 51
10. www.newsbeast.gr 62
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)
 

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.autotriti.gr 202
2. www.newsauto.gr 253
3. www.gocar.gr 286
4. www.autoblog.gr 440
5. www.drive.gr 7653
6. www.4troxoi.gr 718
7. www.caranddriver.gr 859
8. www.autogreeknews.gr 1.211
9. www.caroto.gr 1.718
10. www.carzine.gr 2.363
11. www.carwall.gr 2.681
12. www.motornews.gr 2.831
13. www.gonews.gr 4.417
14. www.motori.gr 4.622
15. www.highoctane.gr 4.807
16. www.enkinisi.gr 12.435
17. www.automoto.com.gr 16.476
18. www.trcoff.gr 19.390
19. www.auto-internet.gr 20.190
20. www.topspeed.gr 20.764
21. www.autoliveris.gr 23.400
22. www.4drivers.gr 24.153
23. www.epitrohon.gr 30.483
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 3/10/2016

——————————————————–

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Αυτός δίπλα στον Πάνο Σεϊτανίδη ποιος είναι ρε παιδιά; Κάπου τον έχω ξαναδεί αλλά πού;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης