Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Ήδη φτάσαμε στα… 30 και συνεχίζουμε δυνατά την εβδομαδιαία ενημέρωση για όσα γίνονται και δεν βλέπετε πίσω από τις κάμερες του κλάδου του αυτοκινήτου και της μοτοσικλέτας. Γι’ ακόμα μία φορά θέλω να σας ευχαριστήσω για την ανταπόκριση και να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά.

Δυστυχώς ο Οκτώβρης έκλεισε με αρνητικό πρόσημο και θα το λέγαμε λογικό με όλη αυτή την παραφιλολογία που αφορά το αυτοκίνητο. Ελπίζουμε να αλλάξουν τα δεδομένα τις επόμενες Άφθονη θεματολογία στα σημερινά «Νέα της πιάτσας» λόγω της… Αυτοκίνησης! εβδομάδες, αν και θα το έλεγα πως είναι σίγουρο καθώς με τη λήξη της απόσυρσης από το 2016 (όπως συζητιέται) θα τρέξουν πολλοί να αποκτήσουν νέο αυτοκίνητο.

Στα της έκθεσης τώρα, είδαμε πως γίνεται προσπάθεια για κάτι καλύτερο παρά την κρίση που υπάρχει. Σίγουρα θα θέλαμε κάτι παραπάνω αλλά συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές φαίνεται πως η αγορά θέλει να ξεσπάσει! Η απουσία των Toyota και Opel ήταν αισθητή και σχολιάστηκε, καθώς μιλάμε για τις 2 από τις μεγαλύτερες σε όγκο πωλήσεων εταιρείες στην Ελλάδα. Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε και τα μοντέλα τους στην Αυτοκίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα και όπως λέμε κάθε εβδομάδα, η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και τα παραλειπόμενα αλλά και παρασκηνιακά νέα, τα οποία καταγράφουμε και δημοσιεύουμε. Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

 

Καλή ανάγνωση!  

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

———————————————————

QUIZ:
Πότε θα ανακοινωθεί επίσημα το ποια θα είναι η νέα εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Skoda; Ε; Έχουμε μεγάλη αγωνία!

———————————————————

ΤΟ ΤΣΙΤΑΤΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
Πολλούς.. γυρολόγους είδαμε στα εγκαίνια της Αυτοκίνησης που προσπαθούσαν να δείξουν ότι απλά… υπάρχουν! Tο πως το πετυχαίνουν είναι “Άλλου Παπά Ευαγγέλιο“!

———————————————————

Χαμόγελα για τον Ανδρέα Σουλουτζιδάκη που βλέπει την Jeep να ανεβαίνει… (λέτε να σκέφτεται και… βραβεία;)

———————————————————

Συνεργασία Στράτου Φωτεινέλη και Γιάννη Σταυρόπουλου. Δηλαδή motori.gr με εκπομπές Autosprint live σε τηλεόραση και ραδιόφωνο. Η συνεργασία αφορά την προβολή των Μέσων.

———————————————————

Ετοιμάζει επιστροφή στο χώρο του αυτοκινήτου ο Αντρέας Μπουμπάρης; Περιμένουμε να μάθουμε προς τα που θα πάει…

———————————————————

Σωρεία παρατυπιών από την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που αντί να ψάξει να βρει ποιοι συνεργάτες της ονομάζουν τους Σκοπιανούς – Μακεδόνες της φταίνε τα δημοσιεύματα του zougla.gr. Μεταξύ των μελών του ΔΣ της ΟΜΑΕ που έχει γίνει πυρ και μανία και ένας πρώην “αυτοκινητάς”, ο Νίκος Παπασταθόπουλος

———————————————————

Πρώτη επίσημη εμφάνιση του Γιάννη Καραβά με τα… χρώματα της Citroen! Κατά γενική ομολογία παίζει δυνατή μπάλα από τη θέση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων Citroen & DS Automobiles…

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά! Ακόμα και καρφίτσα Citroen στο πέτο είχε ο Γιάννης Καραβάς!

———————————————————

Η Skoda έλειπε από την έκθεση “Αυτοκίνηση” αλλά ο Πάνος Πανόπουλος (διευθυντής δημοσίων σχέσεων και Marketing) ήταν εκεί, τον οποίo απαθανάτισε ο φακός να συζητά με τα στελέχη της Nissan, Μάριο Μπαρκή και Γιάννη Μεθενίτη

Από αριστερά: Γιάννης Μεθενίτης, Πάνος Πανόπουλος και Μάριος Μπαρκής...

———————————————————

Στο… κρατητήριο έστειλαν γι’ ακόμα μία φορά τον πρώην πρόεδρο της ΕΛΠΑ Βασίλη Δεσποτόπουλο. Αυτό έγραψαν ορισμένα site γιατί στην πραγματικότητα ξέθαψαν θέμα προ διετίας και το θυμήθηκαν τώρα!!! Αντί λοιπόν να επιβεβαιώσουν την είδηση, το έγραψαν ως θέμα!!!

———————————————————

ΕΛΠΑ… γιοκ. Και το γράφουμε έτσι απλά καθώς δεν υπάρχει πλέον κανονικό Προεδρείο. Τεράστια τα οικονομικά προβλήματα και αναμένουμε να μάθουμε τη συνέχεια, αν θα υπάρξει και για πόσο…

 
———————————————————

Πρώτη με τα χρώματα της… Renault για τον Ιάκωβο Κρομμύδα ο οποίος τα… λέει (στην φωτό) με τους Τάσο Κοτσάνη και Μάνο Αναγνωστόπουλο από τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero της Θεσσαλονίκης!

———————————————————

Ξεκίνησε το τηλεοπτικό Traction (Κυριακή στις 14:30) για 17η χρονιά και φέτος από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι συντελεστές της νέας σεζόν είναι οι: Κώστας Στεφανής, Μάνος Στεφανής, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας. Την επιμέλεια της σκηνοθεσία έχει ο Νίκος Κροντηράς και την μουσική επιμέλεαι ο Νίκος Φλίκας.

———————————————————

Τη δική της ομάδα Μαραθωνίου είχε στην φετινή εκδήλωση και η Mercedes Benz Hellas.

 
———————————————————

Οδηγούμε πρώτοι”. Πολυχρησιμοποιημένο… Το έγραψε ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου στο Τουίτερ και εξηγεί τους λόγους:

 
———————————————————

 

Ένα ολοκαίνουργιο Renault Clio παρέδωσε σε πελάτη της η Auteco (ΚΤΕΟ) που θέλησε να γιορτάσει τους 1.000.000 τεχνικούς ελέγχους από την έναρξη λειτουργίας της.

 

———————————————————

Με ένα κασετόφωνο στo χέρι ο Πάρις Ποντίκας δεν άφησε σε… χλωρό κλαρί κανένα στέλεχος στην έκθεση αυτοκινήτου προκειμένου να δημιουργήσει μία ξεχωριστή ραδιοφωνική εκπομπή για το Πρώτο Πρόγραμμα...

Ο πρόεδρος της Ford Motor Hellas Νίκος Νοταράς μιλά στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Πάρι Ποντίκα...

 
———————————————————

Ο Γιάννης Ιακωβίδης αποχώρησε πρόσφατα λόγω… συνταξιοδότησης. Ωστόσο παραμένει δίπλα στον γιο του Στέλιο Ιακωβίδη ο οποίος έχει δημιουργήσει την ιστοσελίδα μεταχειρισμένων carwall.gr που φημίζεται για τις καινοτομίες της…

 
———————————————————

Πρώτη επίσημη εμφάνιση (στην έκθεση Αυτοκίνηση) του Γιάννη Κάττωριτς (στην φωτό τέρμα δεξιά) από τη θέση του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της Ford Motor Hellas…

 
———————————————————

Νέα ιστοσελίδα για την LeasePlan Hellas, εταιρεία μακροχρόνιας μίσθωσης και διαχείρισης εταιρικών στόλων στην Ελλάδα. (για να την επισκεφτείτε πατήστε ΕΔΩ)

———————————————————

Φήμες θέλουν μεγάλους promoter του εξωτερικού να… ερευνούν το θέμα του Ράλι Ακρόπολις. Σύντομα θα ξέρουμε τι ψήνεται…

———————————————————

Δύο χρόνια, 22 τεύχη για την έντυπη μορφή του Motori

———————————————————

Χορηγός των θεατρικών βραβείων κοινού για 4η συνεχή χρονιά ήταν η Mercedes Benz. H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό «Αθηνόραμα» για 17η φορά και φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Λαμπράκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.  

 
———————————————————

Από τον Αντώνη Γεωργαλα περνούν πολλά καινούργια Ford Mustang λίγο πριν παραδοθούν στους πελάτες… Αυτό σημαίνει πως κάνουν…. πέρασμα από καλά χέρια, όπως άλλωστε τον ξέραμε από παλιά που βρισκόταν στην Kosmocar και πλέον στον Σφακιανάκη

———————————————————

Την παράσταση έκλεψε με το ντύσιμο του ο Δημήτρης Μπαλής… Οτιδήποτε και να γράψουμε είναι περιττό… Απλά ότι εμφανίστηκε έτσι στην έκθεση Αυτοκίνηση και όχι σε σαλόνι μόδας!

 

———————————————————

Χορηγός στην εκδήλωση – ημερίδα με θέμα: “Ο κύκλος της βίας, από την κακοποίηση ζώων στην ενδοοικογενειακή βία”, ήταν η εταιρεία Kosmocar – VW.

———————————————————

Μάχη…. στην πίστα καρτ Lucas Guerrero, στην Βαλένθια έδωσαν οι ΔΔ (Δημήτρης Διατσίδης), ΣΚ (Σπύρος Κολτσίδας) και ΑΤ (Άκης Τεμπερίδης). Οι χρόνοι που σημείωσαν:

1.ΔΔ 1:14.856,
2.ΣΚ 1:15.683,
3.ΑΤ 1:15.693

———————————————————

Ριζικά ανανεωμένο, πιο λειτουργικό και συμβατό πλέον με smartphones και tablets το gonews.gr από την Θεσσαλονίκη. Παράλληλα με την Εφημερίδα GO, ο Νίκος Χριστόπουλος “ρίχνει” το βάρος και στο διαδίκτυο. Δείχνει να το πηγαίνει καλά το θέμα!

 
———————————————————

Σπάνια εμφάνιση με… γραβάτα για τον επικεφαλής της Ducati στην Ελλάδα, Γιάννη Μυτιληνάκη! Σίγουρα δεν ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ!

 
———————————————————

Παρουσίαση της νέας γενιάς Astra διοργανώνει αυτή την εβδομάδα η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων της Opel.

———————————————————

Τετάρτη 25 και Πέμπτη 26 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένη η δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου Subaru Levorg.

———————————————————

O Νίκος Διαμαντής της εταιρείας ENEOS μπορεί να μην εμφανίζεται συχνά σε εκδηλώσεις αλλά αυτή τη φορά πέρασε από την Αυτοκίνηση για να θυμηθεί κάτι από τα παλιά…

 
———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 26/10 – 1/11 πούλησαν 5.080 και 3.530 τεύχη αντίστοιχα.

 
———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**
Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 12
3. www.newsit.gr 16
4. www.gazzetta.gr 17
5. www.sport-fm.gr 18
6. www.in.gr 23
7. www.defencenet.gr 29
8. www.car.gr 31
9. www.newsbeast.gr 34
10. www.newsbomb.gr 37
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 267
2. www.autoblog.gr 373
3. www.autotriti.gr 417
4. www.gocar.gr 498
5. www.4troxoi.gr 733
6. www.caranddriver.gr 998
7. www.caroto.gr 1.436
8. www.carzine.gr 1.684
9. www.motornews.gr 1.780
10. www.drive.gr 1.914
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

** μέτρηση 16/11/2015

———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ερώτηση: Τελικά τα αυτοκίνητα της Volvo είναι ωραία ή όχι; (στην φωτογραφία ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Volvo Νίκος Μαρτίνος με ένα από τα… μοντέλα της μάρκας)

  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης