Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν και πάντα θέλουμε μία θετική αύρα να μας κυριαρχεί με το που ξεκινά η εβδομάδα δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στην απόλυτη ασχετοσύνη των Κυβερνώντων που
Άντε πάλι, τέλη κυκλοφορίας και… κουραφέξαλαετοιμάζουν και πάλι τα δικά τους.

Αναστάτωση και αλλαγές στην φορολογία του αυτοκινήτου και ιδίως στα τέλη κυκλοφορίας. Το αποτέλεσμα είναι να παγώνει η αγορά, να μην νοιάζεται κανείς για όσους εργάζονται στον κλάδο και αυτοί να συνεχίζουν το χαβά του. Μάλλον θα θέλουν να φτάσουν τις… 40 αλλαγές στη φορολογία τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που έχουν στο μυαλό τους.

Άλλωστε, αν και έχουν καταλάβει πως συγκεκριμένα μέτρα δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα συνεχίζουν να τα έχουν σε εφαρμογή απλά και μόνο για να λαϊκίζουν. Η ασχετοσύνη σε όλο της το μεγαλείο. Θα δούμε…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τα άλλα και όπως λέμε κάθε εβδομάδα, η ζωή συνεχίζεται, το ίδιο και τα παραλειπόμενα αλλά και παρασκηνιακά νέα τα οποία καταγράφουμε και δημοσιεύουμε. Τέλος, μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

Καλή ανάγνωση!  


Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε
ΕΔΩ

———————————————————

QUIZ:
Ποιος δημοσιογράφος της… πιάτσας εκτελεί και χρέη νεκροθάφτη; Αντί να κοιτά πως να κάνει σωστά και επαγγελματικά τη δουλειά του κράζει συνεχώς τους συναδέρφους του και μάλιστα σε ανθρώπους εταιρειών;

———————————————————

Πόλεμοςενθέτων σε εφημερίδες θα έχουμε τις επόμενες εβδομάδες. Το ένα μετά το άλλο θα κάνουν την εμφάνισή τους στα περίπτερα. Περιμένουμε από, Πρώτο Θέμα, Καθημερινή, Real News και Βήμα

———————————————————

Αλλαγές μέχρι τέλος του 2016 θα έχουμε στις αντιπροσωπείες των αυτοκινήτων της Toyota. Στόχος να παρέχονται στους πελάτες όλες οι σύγχρονες υπηρεσίες…

 
———————————————————

Ξεκίνησε και επίσημα την λειτουργία του το Jeep Camp στην λεωφόρο Βουλιαγμένης. Στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα οι φίλοι της μάρκας μπορούν να δοκιμάσουν το νέο Renegade σε συνθήκες εκτός δρόμου…

 
———————————————————

Δυναμική η παρουσία της Εθνικής Ασφαλιστικής η οποία την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στους δημοσιογράφους έκανε γνωστή τη νέα δωρεάν εφαρμογή που ήδη κυκλοφορεί με την ονομασία “Ethnodigos“. Η συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχει σημαντικές πληροφορίες της καθημερινότητας.  

 
———————————————————

Συνεχίζει τους διαγωνισμούς με αφορμή την χορηγία της στο Champions League η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Nissan. Πρόσφατα έδωσε δεκάδες συλλεκτικές μπλούζες και εισιτήρια σε τυχερούς πελάτες…

 
———————————————————

25 χρόνια λειτουργίας κλείνει φέτος η Promauto. Ξεκίνησε το 1990 με τον Αντώνη Στιβαχτάρη και… συνεχίζει ακάθεκτη να διοργανώνει εκδηλώσεις με θέμα – τι άλλο; – το αυτοκίνητο.

———————————————————

Στο Golf της Γλυφάδας έγινε η παρουσίαση της νέας έκδοσης του Jeep Renegade με τον κινητήρα των 1.400 κ.εκ. και το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Ο γενικός διευθυντής της Lancia - Jeep, Ανδρέας Σουλουτζιδάκης...

 
———————————————————

Η… αφωνία χτύπησε την περασμένη εβδομάδα τον Πάνο Σειτανίδη ο οποίος όμως μετά.. κόπο και βασάνων κατάφερε να μεταδώσει την Κυριακή 25 Οκτωβρίου τον αγώνα της Formula 1 στο Τέξας.

——————————————————— 
 

To πρώτο Dacia Dokker ήρθε πριν από λίγες ημέρες στην Ελλάδα για λόγους εκπαίδευσης του δικτύου. Το αυτοκίνητο θα λανσαριστεί το 2016 και αναμένεται να ταράξει τα νερά καθώς ο υπεύθυνος επαγγελματικών της μάρκας στην Ελλάδα, Σπύρος Κοντογιώργης, ξέρει πως να το προωθήσει στην.. πιάτσα. Είναι γνωστό πως γνωρίζει πολύ καλά να… ανακατεύει την τράπουλα στο επαγγελματικό αυτοκίνητο και με τέτοιο άσσο στο μανίκι απλά θα πρέπει να περιμένουμε το ύψος των αποτελεσμάτων

———————————————————

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Toyota Hellas Κλαίρη Χατζηγιάννη σε μία αρκετά προχωρημένη art φωτογραφία! Όπως μπορείτε να δείτε και η ίδια… φωτογραφίζει!!! Με λίγα λόγια γίνεται της…. φωτογραφίας!

 
———————————————————

Στις 19 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η παρουσίαση του νέου Astra από την Opel

 
———————————————————

To νέο Subaru Levorg έρχεται την Ελλάδα και η εισαγωγική εταιρεία Πλειάδες Motors διοργανώνει παρουσίαση στο Γαλαξίδι στις 25 Νοεμβρίου.

 
———————————————————

Η λέσχη φίλων παλαιού αυτοκινήτου ΦΙΛΠΑ διοργανώνει την 1η Νοεμβρίου το 12ο Concours D Elegance, που αφορά καλλιστεία κλασικών οχημάτων.

 
———————————————————

Στα Βόρεια Προάστια έγινε προ ημερών συνάντηση δημοσιογράφων με στελέχη μεγάλης εισαγωγικής εταιρείας.

———————————————————

Συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας BMW Team που θα συμμετάσχει στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Προπονήτρια παραμένει η Μαρία Πολύζου που ήδη έχει καταφέρει να φτιάξει μία πολύ δυνατή και με.. αντοχές ομάδα.

———————————————————

Τάκης Τρακουσέλης και Τάκης Πουρναράκης ετοιμάζονται για την τηλεοπτική τους εμφάνιση στο Action 24 την 1η Νοεμβρίου

———————————————————

Επιστροφή στα.. πάτρια εδάφη για τον Ρουμελιώτη της Jeep ο οποίος έχει αναλάβει την πίστα 4×4 της μάρκας που βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

 
———————————————————

Ειδική εκδήλωση για τα μέλη του ελληνικού αυτοκινήτου της χρονιάς με οδήγηση για το νέο Astra, ετοιμάζει η Opel στις αρχές Νοεμβρίου…

———————————————————

Στο Αμβούργο έγινε η παρουσίαση του υδρογονοκίνητου Toyota Mirai, όπου οι δημοσιογράφοι είχαν και την ευκαιρία να.. φουλάρουν με το νέο καύσιμο το ολοκαίνουργιο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας.

———————————————————

Πάρα πολύ καιρό ή και… χρόνια θα λέγαμε, πως είχε να εμφανιστεί σε εκδήλωση ο πρόεδρος της «Ελαστικά Pirelli Α.Ε.Ε», Δημήτρης Παπαδάκος. Τελικά τον είδαμε σε παρουσίαση της Jeep.

———————————————————

Το ΤΣΙΤΑΤΟ της εβδομάδας…

Οι Κινέζοι είναι κοντά… Αναμένουμε!

———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 12 – 18 Οκτωβρίου πούλησαν 5.480 και 3.890 τεύχη αντίστοιχα.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)
1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 12
3. www.newsit.gr 15
4. www.sport-fm.gr 16
5. www.gazzetta.gr 17
6. www.in.gr 24
7. www.news247.gr 26
8. www.defencenet.gr 28
9. www.car.gr 31
10. www.newsbeast.gr 34

* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 232
2. www.autotriti.gr 332
3. www.autoblog.gr 411
4. www.4troxoi.gr 682
5. www.gocar.gr 775
6. www.caranddriver.gr 951
7. www.caroto.gr 1.382
8. www.carzine.gr 1.658
9. www.motornews.gr 1.692
10. www.drive.gr 1.753
*οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
** μέτρηση 26/10/2015

 
———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Δεν εξηγείται αλλιώς… Ο Αντώνης Στιβαχτάρης προφανώς κυνηγά την δημοσιότητα και γι’ αυτό ανεβάζει συνεχώς πρωτοποριακές φωτογραφίες στο FB. Εδώ τον βλέπουμε… πυροβολημένο με μπλούζα Σφακιά!!!!

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης