Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε και ημερολογιακά στο καλοκαίρι και όπως καταλαβαίνετε δεν μας κρατά τίποτα.   

Τίποτα, εκτός από τον… κορονοϊό που βάζει νέους κανόνες στην καθημερινότητά μας. Τα αποτελέσματα πάντως μας γεμίζουν αισιοδοξία και μας δίνουν να καταλάβουμε πως όταν θέλουμε μπορούμε να πετύχουμε πράγματα που άλλοι ΔΕΝ μπορούν.

Ψηφιακή... πραγματικότητα. Όταν η Mazda συναντά το Play Station!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μηχανές στο φουλ

Από την επόμενη πάντως Δευτέρα 1η Ιουνίου, οι μηχανές θα δουλεύουν στο φουλ, καθώς θα λειτουργούν Επιστρέφουμε στην καθημερινότητα και πατάμε τέρμα το γκάζι..σχεδόν τα πάντα. Μεγάλο είναι το στοίχημα αλλά και μεγάλη η ανακούφιση για χιλιάδες εργαζομένους αλλά και επιχειρηματίες που επιστρέφουν.

Την ίδια ώρα ξεκινά και το γρανάζι της τουριστικής βιομηχανίας που ευχόμαστε όλοι να δουλέψει καλά και να βοηθήσει στην οικονομία της χώρα μας.

Το σίγουρο είναι πως… φάγαμε τον γάιδαρο και πλέον μένει μόνο η ουρά! Καιρός είναι λοιπόν να βρούμε την καθημερινότητά μας, να ξεκινήσουμε τα ταξιδάκια μας, να πάρουμε τα αυτοκίνητά μας και να βρούμε νέους προορισμούς.

Jet Tour Greece: Ένα χρόνο πριν (Μάιος 2019) με αξέχαστες αναμνήσεις...

Jet Tour Greece: Η παρέα των 5

Θα ήθελα να θυμηθούμε σαν… πέρυσι, μία παρέα πέντε φίλων, που ξεκίνησε αυτήν την περίοδο ένα Κάναμε  πράγματα που ΔΕΝ έχουν ξαναγίνει…μοναδικό ταξίδι στο Αιγαίο που του έδωσε και ονομασία: Jet Tour Greece.

Με… σκάφη και ένα Jet Ski ανακαλύψαμε πράγματα (που σχετίζονται με το αυτοκίνητο) σε Σύρο, Μύκονο, Νάξο, Αμοργό και Σαντορίνη και τα αναδείξαμε μέσα από το διαδίκτυο.

Παρέα με τους Γιώργο Καραμέρη, Μάνο Χρυσό, Μάνο Γεωργίου και Δήμο Αρχοντούλη ζήσαμε μία μοναδική εμπειρία που αξίζει να δείτε και να μάθετε, όπως για παράδειγμα το ελληνικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τα buggy που φτιάχνονται στην Κατερίνη κ.ά.

Μία παρέα που άντεξε στα κόκκινα μία εβδομάδα στο Αιγαίο! Από δεξιά: Δήμος Αρχοντούλης, Μάνος Χρυσός, Μάνος Γεωργίου, Γιώργος Καραμέρης και Βασίλης Σαρημπαλίδης

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

Η Ατάκα της Εβδομάδας

 

#ΣυνεχίζουμεΠολύΔυνατά!

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

«Έφυγε» την Πέμπτη 21 Μαΐου, πλήρης ημερών σε ηλικία 98 ετών  στο σπίτι της στην Αθήνα, η Σιδηρά Κυρία του Ομίλου Μοτοδυναμική, Καίτη Κυριακοπούλου.

 

———————————————————————————————-

 

Με επίσημη ανακοίνωσή της Volvo Car Hellas, η Έλλη Παρασκευά αναλαμβάνει επικεφαλής του νέου τμήματος Consumer Experience της εταιρείας. Συγκεκριμένα θα έχει την ευθύνη του Marketing, CRM (Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων) και Data Analytics.

Η Έλλη Παρασκευά

 

———————————————————————————————-

 

Ξεφεύγοντας από τα καθιερωμένα των συνεντεύξεων και παρουσιάσεων αυτοκινήτων κάναμε κάτι διαφορετικό ρωτώντας έναν από τους κορυφαίους ράπερ της Ελλάδος τη γνώμη του για το αυτοκίνητο. Όπως θα δείτε και παρακάτω βρεθήκαμε στα γυρίσματα ενός καινούργιυ video clip του τραγουδιστή TUS, είδαμε τι κάνει και πήραμε απαντήσεις σχετικά με 4 και 2 τροχούς.

———————————————————————————————-

 

Ο Άγγελος Στεφανόπουλος προήχθη σε sales and network development manager της VW.

 

Ο Άγγελος Στεφανόπουλος

 

———————————————————————————————-

 

Από την 1η Ιουνίου ο Ηλίας Γλαρός αναλαμβάνει το τμήμα Marketing της εταιρείας VW. Πρόκειται για εσωτερική μετακίνηση.

Ο Ηλίας Γλαρός

 

———————————————————————————————-

 

Σε θέση που σχετίζεται με τις πωλήσεις της Volvo μετακόμισε ο Άλέξανδρος Κωστήρογλου, ο οποίος μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση του διευθυντή marketing.

Ο Άλέξανδρος Κωστήρογλου

 

———————————————————————————————-

 

Μία εικονική περιήγηση για τις μάρκες (Audi, VW, Skoda, SEAT κ.λπ.) που αντιπροσωπεύει, προσφέρει μέσα από το διαδίκτυο η κυπριακή εταιρεία Unicars (Virtual Showroom Unicars4All). Μία σκέψη που υλοποίησε ο Έλληνας Κωνσταντίνος Ανανιάδης ο οποίος διατηρεί τη θέση του επικεφαλής Marketing και όπως φαίνεται αλλάζει τα δεδομένα και τον τρόπο σκέψης στο νησί της Αφροδίτης με νέες ιδέες και προτάσεις.

Ο Κωνσταντίνος Ανανιάδης

 

———————————————————————————————-

 

Πολύ έντονες είναι οι φήμες των τελευταίων ημερών σχετικά με αποχώρηση στελέχους από εισαγωγική εταιρεία, γένους θηλυκού. Την είδηση δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε αλλά συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

 

———————————————————————————————-

 

Τα νέα Cupra Leon και Cupra Formentor θα παρουσιαστούν στους δημοσιογράφους της Ευρώπης προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, το αργότερο αρχές Οκτωβρίου. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση με την πανδημία και αυτός είναι και ο λόγος που τα στελέχη της ισπανικής φίρμας ζήτησαν από τους συνεργάτες τους στη Γηραιά Ήπειρο προτεινόμενες ημερομηνίες.

Ta Cupra Leon (αριστερά) και Cupra Formentor

 

———————————————————————————————-

 

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η παράδοση των 15 περιπολικών Mazda 6 από τη εταιρεία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου. Τα συγκεκριμένα εφοδιάζονται με κινητήρα diesel 2.2 λίτρων με 150 ίππους και θα περιπολούν στο εθνικό οδικό δίκτυο.

Tα Mazda 6 στα χρώματα της ελληνικής αστυνομίας

 

———————————————————————————————-

 

Είναι φήμες ή θα γίνει πραγματικότητα όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα περί μηνιαίας έκδοσης του Auto Τρίτη, από εβδομαδιαίο που ήταν μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες;

 

———————————————————————————————-

 

Στην εταιρεία Euro-assistance βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο Γιάννης Πετούλης.

Ο Γιάννης Πετούλης

 

———————————————————————————————-

 

Όπως γράψαμε την περασμένη εβδομάδα, η Kosmocar έκανε γνωστή τη νέα της επιχειρηματική κίνηση που αφορά στην αστική μετακίνηση και στον τομέα των e-bikes. Η σχετική ανακοίνωση έγινε στο περιθώριο της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, για την ανάδειξη του Υμηττού σε σημείο αναφοράς στην περιβαλλοντική ανάπτυξη.

Νέα επιχειρηματική κίνηση από την Kosmocar με... θέμα τα ηλεκτρικά ποδήλατα

 

———————————————————————————————-

 

Για δεύτερη χρονιά η Ford Motor Hellas στήριξε την Ινώ Στεφανή και τον κολυμβητή υπερ-αποστάσεων Σπύρο Χρυσικόπουλο σε ένα τρελό όνειρο που είχαν και έκαναν πραγματικότητα. Οι δυο τους κάλυψαν με τα πόδια σε πολικές θερμοκρασίες μία διαδρομή συνολικού μήκους 300 χιλιομέτρων στον θεσμό “Rovaniemi300”. Ο συγκεκριμένος είναι ένας απαιτητικός αγώνας επιβίωσης, καθώς οι αθλητές δεν έχουν καμία βοήθεια από τη διοργάνωση και είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τη διαχείριση των προμηθειών και του χρόνου τους.

Η Ινώ Στεφανή ήταν η μοναδική Ελληνίδα που συμμετείχε στο "Rovaniemi300"

 

———————————————————————————————-

 

Ο μάχιμος Βαγγέλης Γκούμας συνεχίζει το ρεπορτάζ στο… πεζοδρόμιο προκειμένου να μας ενημερώνει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Channel. Να θυμίσουμε πως αρθρογραφεί και για αυτοκίνητα στην ιστοσελίδα star.gr

Μαζί με τον Βαγγέλη Γκούμα έξω από το Θριάσιο νοσοκομείο...

 

———————————————————————————————-

 

Ξεκίνησαν από σήμερα και πάλι τη λειτουργία τους τα 9 σημεία εξυπηρέτησης συνδρομητών στην Αττική Οδό και τρία ακόμα στον Αυτοκινητόδρομο Μορέα (Σπαθοβούνι, Νεστάνη, Καλαμάτα).

 

———————————————————————————————-

 

Με πολύ καλό μάτι έχουν πάρει όλοι, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Citroen Ami για το οποίο γίνονται πολλές συζητήσεις. Προ το παρόν διατίθεται σε τέσσερις χώρες. Στην Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα θα το δούμε την επόμενη χρονιά.

To Citroen Ami

 

———————————————————————————————-

 

Την επέκταση της 5-ετούς εγγύησης χωρίς όριο χιλιομέτρων και για τον Ιούνιο ανακοίνωσε η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Hyundai. Έτσι τα οχήματα των οποίων η εργοστασιακή εγγύηση λήγει από 1/3/2020 έως 31/5/2020 επεκτείνεται έως και την 30η Ιουνίου 2020.

 

———————————————————————————————-

 

Δεν επηρεάζεται καθόλου η ελληνική Hertz που δραστηριοποιείται και σε ακόμα 7 χώρες των Βαλκανίων, έπειτα από την αίτηση πτώχευσης της Hertz Global Holdings εξαιτίας του κορονοϊού.

 

———————————————————————————————-

 

Την Πέμπτη 28 Μαίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά η πανευρωπαϊκή παρουσίαση της νέας BMW 2 Series Gran Coupe.

H BMW 2 Series Gran Coupe βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα

 

———————————————————————————————-

 

Οι Παναγιώτης Γρηγορίου και Χρίστος Χαντζαράς είναι αυτήν την εβδομάδα καλεσμένοι στην εκπομπή του Στράτου Φωτεινέλη και μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο της πλαγιολίσθηση (drift). Την εκπομπή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 10:00.

Ο Παναγιώτης Γρηγορίου

 

———————————————————————————————-

 

Η ελληνική εισαγωγική εταιρεία των μοτοσυκλετών Ducati συμμετέχει στον τελικό του διαγωνισμού Custom Rumble της Ducati, για την ανάδειξη της νικήτριας custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς. Η κριτική επιτροπή που θα αναδείξει την πιο ξεχωριστή μοτοσυκλέτα απαρτίζεται από τους αναβάτες της Ducati Andrea Dovizioso και Chaz Davies, τον ηθοποιό Nicholas Hoult, τον Dutch Van Someren, ιδρυτή του BikeShed και τον Filippo Barbacane, ειδικό στο customization.

Η ελληνική custom Ducati

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

Έχουν ακυρωθεί όλες οι εκδηλώσεις λόγω του COVID-19

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.protothema.gr 3
2. www.lifo.gr 6
3. www.in.gr 7
4. www.zougla.gr 10
5. www.newsit.gr 23
6. www.tanea.gr 25
7. www.iefimerida.gr 27
8. www.tovima.gr 31
9. www.newsbeast.gr 39
10. www.gazzetta.gr 40
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 110
2. www.autogreeknews.gr 171
3. www.autotriti.gr 174
4. www.traction.gr 188
5. www.gocar.gr 223
6. www.autoagora.gr 385
7. www.drive.gr 444
8. www.4troxoi.gr 650
9. www.caranddriver.gr 684
10. www.autoblog.gr 790
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 30
2. www.ix.gr 3.684
3. www.carwall.gr 11.821
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 25/5/2020 (20:00)

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 79.900
2. Trcoff: 21.000
3. Drive magazine: 18.400
4. Carotogr: 9.840
5. Tractiongr: 6.890
6. 4Τροχοί: 2.520
7. Gocar: 2.380
8. CarGuysGr: 2.370
9. Newsauto: 2.100
10. Ariadni Gerasimidou: 1.950
11. Εκπομπή Οδηγώντας: 1.520
12. Επί Τροχών TV: 1.190
13. Auto Τρίτη: 1.090
14. Πάνος Σειτανίδης: 882
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 654
16. Auto Greek News: 346
*μέτρηση στις 25/5/2020 (20:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

Traction και Autohub δεν μεταδόθηκαν λόγω κορονοϊού…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης