Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκλογές τέλος! Επιτέλους… Γιατί δεν αντέχαμε άλλο. Ούτε και η αγορά… Ούτε και οι χιλιάδες εργαζόμενοι που τρέμουν μη βρεθούν στο δρόμο. Ήδη μπαίνουμε στην ευθεία και όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν ορισμένοι τόσο το καλύτερο για όλους. Δε νομίζω, για όσους τουλάχιστον δεν έχουν Άντε να αρχίσουμε να μπαίνουμε και πάλι στο δρόμο… πολιτικό συμφέρον, να νοιάζονται ποιος κυβερνά.

Αυτό που θέλει είναι η σταθερότητα, το πλαίσιο που δεν πρέπει να αλλάζει. Η φορολογία που θα πρέπει να είναι σταθερή. Να θυμίσω πως στον κλάδο του αυτοκινήτου, η φορολογία έχει αλλάξει καμιά 35αριά φορές τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν ξέρω αλλά είμαι αισιόδοξος για το 2016. Εύχομαι ο κόσμος να παραμείνει στις θέσεις του και να συνεχίσει να εργάζεται κανονικά. Θα δείξει. Εύχομαι να μπορεί ο κόσμος να αγοράζει το αυτοκίνητο που θέλει, γιατί πολύ απλά το αυτοκίνητο δεν είναι πολυτέλεια, είναι είδος πρώτης ανάγκης. Πρέπει κάποτε όσοι δεν το γνωρίζουν να το εμπεδώσουν και να μην λαϊκίζουν.

Λέτε να δούμε και πάλι την Ανατολή στο αυτοκίνητο και την μοτοσικλέτα;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταρρυθμίσεις!
Τελειώνοντας και επειδή είναι και της μόδας, μήπως θα πρέπει αυτές οι περιβόητες μεταρρυθμίσεις να γίνουν και στο δικό μας το χώρο; Λέω, μήπως;

Φυσικά μην ξεχνάτε και τον τρόπο που μπορείτε να μας ενημερώνετε με τα δικά σας νέα. Μπορείτε να το κάνετε μέσω e mail με την ένδειξη «για τα νέα της πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα μέσω Facebook (Vasilios Saribalidis)

Καλή ανάγνωση!  

 

———————————————————

Όπως όλα δείχνουν κλείνει σύντομα το deal με την εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Skoda. Μόνο τυχαίες δεν θα χαρακτηρίζαμε τις συναντήσεις που έγιναν στο περίπτερο της μάρκας κατά τη διάρκεια της έκθεσης στην Φρανκφούρτη. Επειδή το ρεπορτάζ τρέχει αναμένεται πολύ σύντομα να έχουμε περισσότερα νέα, ίσως και ανακοινώσεις!

———————————————————

Ετοιμάζεται επιστροφή στον εκδοτικό χώρο που θα συζητηθεί;

 
———————————————————

Τα… ‘χωσε στο γραφείο Τύπου της Fiat Group Automobile Hellas ο Γιάννης Σταυρόπουλος γράφοντας ξεκάθαρα στην προσωπική του σελίδα στο Facebook πως θα ήθελε αλλαγή στα πρόσωπα που το απαρτίζουν. Η… καμπάνα χτυπά για την Κορίνα Πατέλη για την οποία ακούγονται πολλά παράπονα.

 
———————————————————

Το παιχνίδι Ολυμπιακού – Μπάγερν παρακολούθησαν αρκετοί δημοσιογράφοι καλεσμένοι της εισαγωγικής εταιρείας των αυτοκινήτων Nissan. Στα… όπα όπα τους είχε γι’ ακόμα μία φορά ο Γιάννης Μεθενίτης, επικεφαλής του γραφείου Τύπου της εταιρείας.

———————————————————

Εδώ και λίγες ημέρες άλλαξαν την ταμπέλα στα κεντρικά γραφεία της Renault που βρίσκονται στην λεωφόρο Κηφισού. Πλέον, το νέο λογότυπο δεσπόζει στο κτήριο της εισαγωγικής εταιρείας.

 
———————————————————

Την πρώτη εκδήλωση στο ολοκαίνουργιο Ford Store και μάλιστα με οδήγηση του Μondeo Vignale (του χλιδάτου… Mondeo) διοργανώνει την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου η εισαγωγική εταιρείαν Ford Motor Hellas…

Τελευταίες εργσίες στο πρώτο κατάστημα Ford Store στην Ελλάδα το οποίο βρίσκεται στην λεωφόρο Βουλιαγμένης...

 
———————————————————

Δύο ενημερωτικά e mail έστειλε σε διάστημα 3 ημερών η Porsche!!! Όχι δεν ενεργοποιήθηκε και πάλι το γραφείο Τύπου απλά το… newsletter της εταιρείας. Άλλωστε το κομμάτι του Τύπου δεν φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα… Κρίμα γιατί ο κόσμος θέλει να μαθαίνει για την Porsche, είτε έχει κρίση είτε δεν έχει, είτε με capital control είτε χωρίς…

 
———————————————————

Προς το παρόν δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε κατάστημα της Jaguar στην Θεσσαλονίκη. Τα στάνταρ είναι τόσο υψηλά που δεν συμφέρει μία τέτοια επένδυση. Στην Αθήνα παραμένει το κατάστημα «Τζώρτζης A.E.» που εδρεύει στα Γλυκά Νερά.

 
———————————————————

Τεράστια τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ΕΛΠΑ… Αναμένονται μεγάλες εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

 
———————————————————

Ξεκινά τις τηλεοπτικές του εκπομπές από την επόμενη εβδομάδα (2,3 & 4 Οκτωβρίου) ο Στράτος Φωτεινέλης. Συγκεκριμένα θα βγουν στον αέρα οι εξής εκπομπές: 

  • Πάνω από τα όρια (κάθε Κυριακή στο SBC 9:00-10:00 π.μ.)
  • Παγκόσμια και Πανελλήνια πρωταθλήματα (κάθε Δευτέρα στο Attica TV 8:00-08:30 και Κυριακή 12:00 – 12:30 π.μ. στο SBC)
  • R Evolution (Κάθε Σάββατο στο Attica TV 8:00-8:30 μ.μ. και Κυριακή 12:30 – 01:00 π.μ. στο SBC)

Επιπλέον οι εκπομπές θα μεταδίδονται και από τα τηλεοπτικά δίκτυα: Δέλτα Τηλεόραση, Κρήτη TV και Star Κεντρικής Ελλάδος.

Ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Στράτος Φωτεινέλης...

 
———————————————————

Νέα ιστοσελίδα για την Carglass, που δραστηριοποιείται στο κομμάτι των παρμπριζ οχημάτων. Για να την επισκεφτείτε πατήστε ΕΔΩ

——————————————————— 

Αποχώρησε μετά από 10 χρόνια συνεργασία με τον ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων) Κώστας Μίχας, ο οποίος ήταν και ο υπεύθυνος στατιστικών στοιχείων του Συνδέσμου. Ο ίδιος αναζητά νέες προκλήσεις εκτός… συνόρων. Τη θέση του αναλαμβάνει ο Γιώργος Διακάτος.

 
———————————————————

Μηνιαίο… tour σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος βρίσκεται σε εξέλιξη από την Isuzu με κεντρικό θέμα το D Max.  

———————————————————

Χρυσαυγίτες… σε προεκλογική εκστρατεία ή σε αποστολή για παρουσίαση αυτοκινήτου; Αυτό αναρωτιέται μέσω Facebook ο Αντώνης Στιβαχτάρης που κυκλοφορεί μόνιμα με μαύρες μπλούζες και θυμίζει υπόψηφιο της ΧΑ.

———————————————————

Με μπλούζα «Θααα… το σκεφτώ» εμφανίστηκε τη μέρα των εκλογών ο Χάρης Θεοφράστου. Ψήφισε και πλέον σκέφτεται την επιστροφή του στην τηλεόραση;

Λέτε να δούμε σύντομα την επιστροφή τον Χάρη Θεοφράστου στην ελληνική τηλεόραση;

———————————————————

Τη δυνατότητα να οδηγήσουν οι ενδιαφερόμενοι τη νέα Mercedes C350 Plug-In Hybrid (που μπαίνει στην πρίζα) δίνει η ΕΚΚΑ.

———————————————————

O Γιάννης Σταυρόπουλος από το motori.gr απένειμε το βραβείο SportBest στη Volkswagen Motorsport και συγκεκριμένα στον Χανς Στουκ στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Ο Σταυρόπουλος είναι ο εκπρόσωπος της χώρας μας στον ανεξάρτητο ευρωπαϊκό δημοσιογραφικό οργανισμό AutoBest.

———————————————————

Με μπλούζα του Nürburgring έκανε την εμφάνισή του στο studio του Αlpha και στην εκπομπή της Formula 1 που παρουσιάζει ο Πάνος Σειτανίδης o Κώστας Φραγκολιάς. Φαίνεται πως κάτι ξέρει από… γκάζια.

Πάνος Σειτανίδης και Κώστας Φραγκολιάς...

———————————————————

H εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Renault, η TEOREN MOTORS στηρίζει το 21ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας (23/9 – 4/10).

———————————————————

Την 1η υποβρύχια… παράσταση “Drops of Breath” θα μπορούν να παρακολουθήσουν ακόμα και κάτω από το νερό (με μπουκάλες) οι προσκεκλημένοι της Opel . Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για το διάστημα 25-27 Σεπτεμβρίου στην  παραλία του Grecotel Cape Souniο.

 
———————————————————

Σύμφωνα με το πρακτορείο διανομής Τύπου «Ευρώπη» τα περιοδικά Auto Bild και Auto Τρίτη για το χρονικό διάστημα 7-13 Σεπτεμβρίου πούλησαν 5.790 και 5.540 τεύχη αντίστοιχα.

———————————————————

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ alexa.com**

Σελίδες με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)

1. www.zougla.gr 7
2. www.protothema.gr 11
3. www.newsit.gr 14
4. www.gazzetta.gr 16
5. www.sport-fm.gr 17
6. www.in.gr 19
7. www.news247.gr 22
8. www.car.gr 27
9. www.newsbeast.gr 31
10. www.newsbomb.gr 32
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 258
2. www.autotriti.gr 348
3. www.autoblog.gr 395
4. www.gocar.gr 756
5. www.4troxoi.gr 869
6. www.caranddriver.gr 1.330
7. www.caroto.gr 1.414
8. www.carzine.gr 1.955
9. www.drive.gr 2.274
10. www.motornews.gr 2.611
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα
* μέτρηση 21/9/2015

———————————————————

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

O δημοσιογράφος Παντελής Πατέλος μαζί με τον Bernd Schneider, πρώην πιλότο της Formula 1 και του γερμανικού πρωταθλήματος αυτοκινήτων τουρισμού (DTM). Φωτογραφία από την εκδήλωση που διοργάνωσε η Mercedes στην πίστα Eurospeedway Lausitz για οδήγηση με την Α45 ΑMG 381 PS


 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης