Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα. Να ‘μαστε και πάλι εδώ… φορτσάτοι για τη δική σας Το… νου σας στην Black Friday γιατί θα σκάσουν πολλές προσφορές!ενημέρωση γιατί όπως άλλωστε το γράφω συχνά – πυκνά, θα πρέπει να ξέρετε όχι μόνο αυτά που βλέπετε αλλά και όσα γίνονται πίσω από τις κάμερες.

Θα ξεκινήσω με την έκθεση αυτοκινήτου που μας έδειξε την εικόνα της αγοράς και την πρόοδο που σιγά – σιγά κάνει. Αυτό φάνηκε από το ανεβασμένο επίπεδο της «Αυτοκίνησης ΕΚΟ 2018», από την παρουσία των εταιρειών, του κόσμου αλλά και τα αυτοκίνητα που είδαμε. Σε γενικές γραμμές μείναμε ικανοποιημένοι και ευχόμαστε το 2019 να δούμε ακόμα περισσότερα πράγματα και φυσικά όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα οι ειδήσεις είναι πολλές οπότε θα σας αφήσω στη… μελέτη και στην ενημέρωση.

Οι γενιές αλλάζουν αλλά το DNA παραμένει το ίδιο...


Πού θα στείλετε τα νέα


Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

 

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!


———————————————————————————————- 
———————————————————————————————- 

Η Ατάκα της Εβδομάδας

Επιτέλους ήρθε η Δευτέρα*
* ατάκα που ακούσαμε το πρωί από φίλο… 


———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

QUIZ:


Οι… ψευδομάρτυρες που παίζουν το παιχνιδάκι τους για προσωπικό όφελος μετράνε στα δικαστήρια;

———————————————————————————————- 
———————————————————————————————-

Αποκλειστική συνέντευξη και μάλιστα on camera που σπάνια δίνει μας παραχώρησε ο Επίτιμος Πρόεδρος της εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ, Κώστας Πετρόπουλος. Όπως θα δείτε παρακάτω, έδωσε πολλές ειδήσεις που σίγουρα θα συζητηθούν πολύ στην… πιάτσα του αυτοκινήτου.

 

 
———————————————————————————————-

Ένας παλιός γνώριμος της πιάτσας ο Κώστας Ανανιάδης που έχει περάσει από πολύ σημαντικές θέσεις στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα άνοιξε τα φτερά του για την αγορά της Κύπρου. Συγκεκριμένα έχει αναλάβει το marketing στην εταιρεία Unicars, αποκλειστικού εισαγωγέα των αυτοκινήτων του VW Group στο νησί της Αφροδίτης.

 O Κώστας Ανανιάδης

 
———————————————————————————————-

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Βάρης- Βούλας – Βουλιαγμένης θα είναι η Κορίνα Πατέλη, η οποία αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από τη θέση της Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων στον όμιλο FCA (Alfa Romeo, Fiat, κλπ.). Κατεβαίνει με τον συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Δείτε και την σελίδα που έχει φτιάξει στο Facebook πατώντας ΕΔΩ

 Η Κορίνα Πατέλη μαζί με τον  Γρηγόρη Κωνσταντέλλου

 
———————————————————————————————-

Μία συνέντευξη Τύπου που θα την χαρακτηρίζαμε παρωδία ήταν αυτή που αφορούσε στο Ράλι Ακρόπολις και παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, Δημήτρης Μιχελακάκης. Στο πάνελ βρισκόταν μόνος ο πρόεδρος (one man show!), ο οποίος μίλησε στους παρευρισκόμενους (ήταν 7-8 δημοσιογράφοι) για σχεδόν μία ώρα. Αμέσως μετά δέχτηκε ερωτήσεις και στην… 3η, αποχώρησε εκνευρισμένος χωρίς λόγο και αιτία. Μετά από προτροπή του Αντώνη Στιβαχτάρη επανήλθε μετά από 15 περίπου λεπτά για να μάθουμε (;) τελικά πως για όλα φταίνε οι άλλοι. Για το θέμα θα επανέλθουμε με πολύ… ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης Μιχελακάκης

———————————————————————————————-

Πολύ μεγαλύτερη ήταν η προσέλευση των φίλων του αυτοκινήτου στην φετινή έκθεση «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το νούμερο έφτασε τις 95.000, όταν την περυσινή περίοδο την είχαν επισκεφτεί περίπου 80.000 επισκέπτες.

 
———————————————————————————————-

Το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι διοργανώνει στις 13 Δεκεμβρίου η BMW Hellas και μαζί θα παρουσιάσει και τη νέα Series 8. Αναμένουμε τις… εκπλήξεις και την διαφορετικότητα της οργάνωσης, που άλλωστε μας έχει συνηθίσει η δυνατή ομάδα της μάρκας.

H BME Series 8 (που είδαμε στην έκθεση)

 
———————————————————————————————-

Anytime και ΣΠΟΡ FΜ παρέδωσαν «μαθήματα» ασφαλούς οδήγησης το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στην «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018» μέσα από μία ζωντανή δίωρη ραδιοφωνική εκπομπή.

 
Oι παραγωγοί Αλέξανδρος Τσουβέλας και Σταύρος Χονδροθύμιος με τον Διευθυντή της Anytime Πάνο Κούβαλη

———————————————————————————————-

Στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο συνέδριο της Peugeot…

Ανάμεσα στα νέα μοντέλα της γαλλικής φίρμας ο Γενικός Διευθυντής της Peugeot Automotivo Σπύρος Σάκκας

———————————————————————————————-

Εσωτερικές αλλαγές αναμένουμε στην εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ με το νέο έτος. Σε αντίθεση με τα όσα… ψιθυρίζονται θα είναι προς όφελος του Ομίλου και των εργαζομένων. 

 
———————————————————————————————-

Η ΕΚΟ συνεχίζει να στηρίζει μεγάλα γεγονότα αυτοκινήτου. Αυτή τη φορά έδωσε το όνομά της στην έκθεση αυτοκινήτου ενώ παράλληλα συμμετείχε με δύο υπερσύγχρονα περίπτερα.  

 
Πολύ δυναμική η παρουσία της ΕΚΟ στην έκθεση αυτοκινήτου

 
———————————————————————————————-

Τα 361 εκατομμύρια ευρώ (από 256 το 2017) έφτασε ο κύκλος εργασιών του Ομίλου Autohellas το πρώτο εννεάμηνο του 201. Τα κέρδη προ φόρων έφτασαν τα 59,6 εκατομμύρια. Να σημειώσουμε ότι οι πωλήσεις από την εισαγωγή και διανομή των Hyundai και KIA, που αποκτήθηκαν την 31 Δεκεμβρίου 2017 ενοποιούνται για πρώτη φορά στον κύκλο εργασιών του Ομίλου.

———————————————————————————————-

Το χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ κανέναν και στην Kia Motors το έχουν πιάσει το νόημα. Η μάρκα αλλάζει γιατί απλά ακολουθεί τις σημερινές τάσεις. Ακόμα και στα social media φαίνεται πως κάνει τη διαφορά!

 
———————————————————————————————-

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και η Mercedes-Benz Ελλάς ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους γι’ ακόμα μία σεζόν. Η κορυφαία ελληνική ομάδα και η πιο επιτυχημένη των τελευταίων 20 ετών στην Ευρωλίγκα θα χρησιμοποιεί και φέτος ορισμένα από τα μοντέλα της Mercedes-Benz για τις μετακινήσεις της!

Ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδης Χριστόπουλος, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς, Νίκο Πρέζα και τον Νίκ Καλάθη

 

———————————————————————————————-

Μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά χρώματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς στην πρώτη δεκάδα της γενικής κατάταξης του Ράλι Αυστραλία τερμάτισε ο Ιορδάνης Σερδερίδης! Ο περσινός πρωταθλητής του WRC Trophy ανέβασε το «ελληνικό» Ford Fiesta WRC στη ράμπα του τερματισμού σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση της καριέρας του.

Μεγάλη ελληνική επιτυχία για τον Ιορδάνη Σερδερίδη

 
———————————————————————————————-

Ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στέκεται αρωγός στο σημαντικό κοινωφελές έργο που επιτελεί για περισσότερα από 50 χρόνια το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας και, στο πλαίσιο αυτό, στελέχη της ΕΛΠΕ παρέδωσαν στον Πρόεδρο του Κέντρου  Χαράλαμπο Πυρουνάκη τα κλειδιά ένας σύγχρονου επταθέσιου αυτοκίνητου, για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών της γνωστής για το κοινωνικό της έργο «Φιλικής Φωλιάς».

 
———————————————————————————————-

Το διάστημα 10-11 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η διεθνής παρουσίαση του νέου Renault Kadjar παρουσία και Ελλήνων δημοσιογράφων και συγκεκριμένα στην Σαρδηνία.

 
———————————————————————————————-

Γι’ ακόμα μία χρονιά 4 Έλληνες επίσημοι αντιπρόσωποι της Ford βρέθηκαν ανάμεσα στους κορυφαίους της Ευρώπης κατακτώντας το βραβείο Προέδρου. To συγκεκριμένο είναι ένα Πανευρωπαϊκό πρόγραμμα αναγνώρισης και επιβράβευσης των επίσημων εμπόρων για τις επιδόσεις τους στις πωλήσεις οχημάτων, ανταλλακτικών αλλά κυρίως στην εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες η οποία μάλιστα αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών. Φέτος, για την Ελλάδα οι τέσσερις νικητές ήταν οι:

Ford Ν. Αναστασίου Α.Ε. (Λάρισα – Βόλος)
Ford Βροχίδης – Χατζής Α.Ε. (Θεσσαλονίκη)
Ford Σταθοκωστόπουλος Α.Ε.Ε. (Αγρίνιο)
Ford Κ. Γκαρτζονίκας Α.Ε.Β.Ε. (Ιωάννινα)

Οι διακριθέντες αντιπρόσωποι της Ford Motor Hellas...

 
———————————————————————————————-

 

Ακόμα και διαφημιστική προώθηση για… test drive εταιρειών από Μέσα Μαζικής ενημέρωσης βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες!

 

 
———————————————————————————————-

 

Εκδήλωση ετοιμάζει στις 30 Νοεμβρίου η Hyundai – Λάμδα STAR που έχει έδρα στην Κηφισιά (περιοχή Καλυφτάκη).

 

 
———————————————————————————————-

 

Η Mercedes-Benz Hellas διακρίθηκε στo «Top 20» της μεγαλύτερης έρευνας εταιρικής φήμης «Most Admired Companies 2018» στην Ελλάδα που διεξήγαγε το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρεία παροχής ελεγκτικών, φορολογικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών KPMG.  Κατέλαβε τη 10η θέση στη γενική κατάταξη και την 1η στην κατηγορία «Εμπόριο»!

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Mercedes-Benz Ελλάς Ιωάννης  Καλλίγερος παραλαμβάνει το βραβείο από την Αναστασία Παρετζόγλου (Fortune Brand Manager)

———————————————————————————————-

Η LeasePlan Hellas έχει παρουσιάσει την καινοτόμα πανευρωπαϊκή online πλατφόρμα για μεταχειρισμένα αυτοκίνητα carnext.com που υποστηρίζεται από ένα δίκτυο καταστημάτων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, το πρώτο από τα οποία βρίσκεται στη Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58.

 
———————————————————————————————-

Στην τηλεοπτική εκπομπή Bake Off στον Alpha θα κάνει την εμφάνισή της και όπως μαθαίνουμε η Χριστίνα Σταθάκη.

 
———————————————————————————————- 

Στην Ελλάδα και με επίκεντρο το Πόρτο Χέλι θα πραγματοποιηθεί η παγκόσμια παρουσίαση της νέας γενιάς του Range Rover Evoque. Συγκεκριμένα θα έρθουν στην Ελλάδα 5.700 δημοσιογράφοι και καλεσμένοι της μάρκας. Μία επιτυχία της εισαγωγικής εταιρείας Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

———————————————————————————————-

 

Στον αέρα βγήκε το πρώτο τηλεοπτικό Traction της σεζόν. Πρόκειται για μία αμιγώς αυτοκινητιστική εκπομπή που παρουσιάζει ο Κώστας Στεφανής και μας κρατά συντροφιά 20 χρόνια!

 
———————————————————————————————-

Τα ΙΚΤΕΟ Auteco, μέλος του ομίλου J&P αβαξ, στα πλαίσια του προγράμματος «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη 2018» και σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, θα συμμετάσχει στο επιμορφωτικό διήμερο Μηχανολόγων – Μηχανικών ΠαΔΑ, το οποίο θα λάβει χώρα στην Πανεπιστημιούπολη 2 το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου.

 
———————————————————————————————-

Τη δεύτερη εκπομπή του Moto & Bike TV για τη φετινή σεζόν που παρουσιάζει ο Γιάννος Κατσιμπάρος κάθε εβδομάδα στο Channel 9 μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω:

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

21 Νοεμβρίου
Skoda Fabia στην Αθήνα 

23-24 Νοεμβρίου
Mercedes B Class στην Μαγιόρκα 

26-27 Νοεμβρίου
BMW Series 3 στην Πορτογαλία 

27-28 Νοεμβρίου
Honda CR-V hybrid στην Ισπανία 

6-7 Δεκεμβρίου
SEAT Tarraco στη Βαρκελώνη 

10-11 Δεκεμβρίου
Renault Kadjar στη Σαρδηνία 

13 Δεκεμβρίου
BMW Series 8 στην Αθήνα

13 Δεκεμβρίου
LeasePlan στην Αθήνα


———————————————————————————————-
———————————————————————————————-



ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*

1. www.zougla.gr 5
2. www.in.gr 8
3. www.gazzetta.gr 17
4. www.protothema.gr 19
5. www.sport24.gr 24
6. www.newsit.gr 26
7. www.newsbomb.gr 32
8. www.tanea.gr 36
9. www.sdna.gr 40
10. www.sport-fm.gr 45
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο (TOP10)*
1. www.newsauto.gr 74
2. www.caranddriver.gr 211
3. www.autotriti.gr 251
4. www.drive.gr 269
5. www.motori.gr 282
6. www.gocar.gr 311
7. www.autogreeknews.gr 487
8. www.4troxoi.gr 723
9. www.autoblog.gr 728

10. www.automoto.com.gr 2.219

Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 25
2. www.ix.gr 2.056

3. www.carwall.gr 4.878

* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 12/11/2018 (20:00)
 

———————————————————————————————-

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Dirt Games στις πίστες. Dirt games στη… ζωή.

To θέαμα που προσφέρει ο θεσμός των Dirt Games είναι ξεχωριστός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης