Η Morgan μπορεί να έχει ξεκαθαρίσει ότι το μέλλον της ανήκει στην ηλεκτροκίνηση, αλλά ώσπου να έρθειTo “γρήγορο” Plus 6 έχει κινητήρα 6κύλινδρο BMW απόδοσης 330 ίππων.  εκείνη η στιγμή ασχολείται ακόμα με τα υπάρχοντα μοντέλα της. Για το 2022 έχει ετοιμάσει αρκετές αναβαθμίσεις για τα Plus 4 και Plus 6, οι οποίες ήρθαν έπειτα από συστάσεις των πελατών και του ειδικού Τύπου.

Τα αναβαθμισμένα μοντέλα έχουν διαφορετικό, πιο εκλεπτυσμένο σχεδιασμό στο καπό για να βελτιωθεί η ορατότητα εμπρός. Μαζί βελτιώθηκαν και η προστασία από τις καιρικές συνθήκες, όπως φυσικά και η εμφάνιση του μοντέλου. Η Morgan ασχολήθηκε και με το σύστημα κλειδώματος του εμπρός μέρους, ενώ έγινε καλύτερη δουλειά στη συναρμολόγηση στις πόρτες και το πορτμπαγκάζ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυστηρά διθέσιο, ανοιχτό ή κλειστό, όπως αρέσει στον καθένα!

Το Plus 6 είναι το πιο σπορ της παρέας με μεγάλους μαύρους τροχούς!

Στο εσωτερικό έχουμε καινούρια καθίσματα με βελτιωμένη την άνεση και τη στήριξη του σώματος. Θα Το Plus 4 διαθέτει κινητήρα 2.0 λίτρων BMW με 250 ίππους απόδοση και 0-100Km/h σε 4,8”.υπάρχουν δύο επιλογές στα καθίσματα, μία στάνταρ και μια ρυθμιζόμενη. Στον προαιρετικό εξοπλισμό θα υπάρχει έξτρα χώρος αποθήκευσης ο οποίος θα τοποθετείται στο πίσω μέρος, ενώ στάνταρ θα έχουμε θύρες φόρτισης USB, LED φώτα και LED εσωτερικό φωτισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγοραστής θα μπορεί να επιλέξει και το σύστημα εξάτμισης στα Plus 4 και Plus 6 με την επιλογή του Active Sports Exhaust System για να κάνει και την ηχητική εμπειρία συναρπαστική στο Morgan του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετατροπή ιστορικών Morgan και Triumph σε ηλεκτρικά

Το ηλεκτρικό Morgan που δε βγήκε ποτέ στην παραγωγή

H ιστορική Morgan αναβιώνει τo V8 GTR

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης