Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην έκθεση αυτοκινήτου υπάρχουν πολλά καινούργια αυτοκίνητα αλλά και μοντέλα τα οποία βλέπουμε Ρωτήσαμε πληροφορίες από τα μοντέλα της έκθεσης για τα καινούργια αυτοκίνητα…για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Πολλά σπορ, πρωτότυπα αλλά και ξεχωριστά οχήματα έχουν τη δική τους θέση και κλέβουν την παράσταση στην εφετινή «Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018».

Δίπλα σε αυτά συναντήσαμε και αιθέριες υπάρξεις, που με τη σειρά τους χαρίζουν μια ξεχωριστή συνολική εικόνα στον επισκέπτη.

Αυτήν τη φορά αποφασίσαμε να πάρουμε τη γνώμη και να ζητήσουμε επιπλέον πληροφορίες από τα μοντέλα που ποζάρουν δίπλα στα καινούργια αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το video με τις ερωτήσεις που κάναμε στα μοντέλα της έκθεσης αυτοκινήτου

Για ποια 10 αυτοκίνητα ρωτήσαμε να μάθουμε…

Μαζί με τον cameraman Χάρη Γκίκα επισκεφτήκαμε πολλά περίπτερα και ρωτήσαμε πράγματα που μπορεί για τους φίλους του αυτοκινήτου να φαντάζουν απλά, αλλά στην πραγματικότητα ένας απλός οδηγός ίσως να μην τα γνωρίζει.

Συγκεκριμένα, ζητήσαμε να μάθουμε πληροφορίες για τα εξής μοντέλα: Ford Mustang Bullitt, Kia Stinger, Kia Niro Hybrid, Skoda Fabia Monte Carlo, MINI Electric Concept, SEAT Tarraco, Citroen C5 Aircross, BMW Series 8, BMW i8 roadster και DS3 Crossback.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης