Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η άνεση μέσα στο αυτοκίνητο παίζει σημαντικό ρόλο για τους επιβάτες και ιδίως για τον οδηγό. Δεν είναι Είναι ωραίο να οδηγείς και να μην κουράζεσαι από το κάθισμα…καθόλου τυχαίο πως οι αυτοκινητοβιομηχανίες επενδύουν πολύ μεγάλα ποσά στην εξέλιξη της άνεσης, της αισθητικής και της ασφάλειας.

Στο τελευταίας γενιάς Citroen C4 Cactus τα εμπρός καθίσματα διαθέτουν γέμιση με νέο αφρό υψηλής πυκνότητας που προσφέρει βέλτιστη άνεση και μάλιστα σε βάθος χρόνου,  αποτρέποντας οποιαδήποτε καθίζηση μετά από πολλές ώρες στο τιμόνι, όπως επίσης αποτρέπει και τη γήρανση του καθίσματος μετά από χρόνια χρήσης.

To Citroen C4 Cactus

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Αισθητική και οπτική ικανοποίηση

Να σημειώσουμε πως τα εμπρός και τα πίσω καθίσματα διαθέτουν αφρώδες υλικό που είναι κατά 15 Τα καθίσματα στο C4 Cactus θυμίζουν σε άνεση πολυθρόνα σπιτιού…mm πιο παχύ, έτσι ώστε να εξασφαλίζει όχι μόνο αισθητική αλλά και οπτική… ικανοποίηση. Η αισθητική επίσης ενισχύεται από τις ραφές και τα άλλα σχεδιαστικά στοιχεία που μοιράζονται την ίδια επίσημη γλώσσα με το νέο C3 και το νέο C3 Aircross.

Η αναπαυτικότητα είναι επίσης σε πολύ ψηλό επίπεδο, με μεγάλου πλάτους βάσεις και πλάτες καθισμάτων, ενισχυμένη στήριξη, ρύθμιση ύψους για τον οδηγό και τον συνοδηγό, καθώς και οσφυϊκή ρύθμιση για τον οδηγό για καλή στήριξη της πλάτης. Έτσι, σε συνδυασμό με το ρυθμιζόμενο σε ύψος και απόσταση τιμόνι, ο οδηγός θα βρει εύκολα την ιδανική θέση οδήγησης.

H άνεση των καθισμάτων στο C4 Cactus... φαίνεται


Άνετα και μετά από ώρες οδήγησης

Η άνεση κατά την κίνηση είναι απαραίτητη για τη σωστή στήριξη του σώματος, ειδικά σε μεγάλες διαδρομές και ενισχύεται από τον μεγαλύτερου πάχους αφρό στην επιφάνεια του καθίσματος που συνδυάζεται με ένα στρώμα υψηλότερης πυκνότητας στο κέντρο του.

Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Citroen C4 Cactus πατήστε ΕΔΩ

Είναι πολύ σημαντικό για τους επιβάτες να αισθάνονται αλλά και να είναι άνετα όταν βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης