Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκε… στην Ελλάδα για μία στατική παρουσίαση στους εκπροσώπους του Τύπου αλλά και σε αντιπροσώπους της μάρκας η νέα γενιά του Opel Astra. Η επίσημη παγκόσμια παρουσίαση του μοντέλου είναι προγραμματισμένη  για την έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο και σύμφωνα με τους Γερμανούς θα είναι ένα αυτοκίνητο με τεχνολογία και καινοτομίες που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Τα καθίσματα στο νέο Opel Astra δείχνουν κοινά... αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι!

Πέντε χρόνια.. έρευνας
Ένα από εκείνα τα στοιχεία που σίγουρα συζητηθούν και θα ικανοποιήσουν πολλούς μελλοντικούς ιδιοκτήτες είναι τα καθίσματα στο νέο Astra. Αξίζει να αναφέρουμε πως για την ανάπτυξή τους Το νέο Opel Astra θα έρθει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο… χρειάστηκε να εργαστούν 100 ειδικευμένοι επαγγελματίες για σχεδόν 5 χρόνια! Τα καθίσματα που θα είναι και πιστοποιημένα προκειμένου να προσφέρουν ορθοπεδική πλάτη θα είναι διαθέσιμα σε διάφορες… εκδόσεις, με την κορυφαία να προσφέρει 18 είδη ρυθμίσεων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν λειτουργίες όπως μασάζ, σύστημα εξαερισμού, θέρμανσης κ.ά. Ακόμα και το βάρος τους θα είναι 10 κιλά πιο χαμηλό ενώ θα έχουν τέτοια σχεδίαση που θα προσφέρουν και καλύτερους χώρους. Αυτό που μένει είναι να τα… δοκιμάσουμε για να δούμε και στην πράξη πόσο ξεχωριστά είναι!!!

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάστηκε στην Ελλάδα το πρώτο Opel Astra νέας γενιάς – Πότε έρχεται – Σε ποιες τιμές

 
Και... μασάζ θα κάνει στον οδηγό το κάθισμα του νέου Astra!

Πιστοποίηση (βλέπε AGR) για να ξέρεις πως ακόμα και η πλάτη είναι ορθοπεδική!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης