Η Ford αναβίωσε την Bronco παρουσιάζοντας ένα νέο μοντέλο για το 2021 με σύγχρονη εμφάνιση και τεχνικέςΗ 6η γενιά Bronco θα βγει το 2021 λύσεις. Η φίρμα κατασκεύαζε από τη δεκαετία του 1960 τετρακίνητα οχήματα περιπέτειας με το μότο τους να είναι το Build Wild. Τώρα, η Ford αποφάσισε να κατασκευάσει μια νέα σειρά αγωνιστικών Bronco, τα Ultra 4400 τα οποία είναι έτοιμα να πάρουν μέρος σε αγώνες όπως ο Baja 1000 και ο King of Hummers στην Καλιφόρνια.

Άγριες καταστάσεις με το Bronco...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα πάνω σε αυτό το Bronco είναι σχεδιασμένα ειδικά από την Ford

Τα τρία νέα αγωνιστικά 4Χ4 είναι εξοπλισμένα με V6 κινητήρα με το σύστημα μετάδοσης στους 4 τροχούς να Από το 1966 μέχρι το 1996 βγήκαν 5 γενιές Broncoείναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Το πλαίσιο είναι σωληνωτό, ενώ η Ford αναφέρει ότι τα αγωνιστικά της Bronco διαθέτουν το πρώτο πιστοποιημένο αγωνιστικό κέλυφος της FIA στην κατηγορία Pro Pacer XL ORV κατασκευασμένο από την Recaro.

Τα αγωνιστικά Bronco θα οδηγήσουν στην Καλιφόρνια οι Vaughn Gittin Jr, Loren Healy και Jason Scherer με πολλές νίκες στο ενεργητικό τους. Η διαδρομή του King of Hummers απαιτεί υψηλές ταχύτητες σε αμμώδες έδαφος, αλλά και αρκετά κομμάτια με βράχους και χαμηλές ταχύτητες. Η Ford πάντως τονίζει ότι τα Bronco 4400 είναι εξοπλισμένα με κινητήρες υψηλής απόδοσης… αυτό τα λέει όλα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τρια αγωνιστικά Bronco Ultra4 4400

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνεργασία Ford και Google για εφαρμογές Android-Automotive

Πώς μπορείς να αγοράσεις ένα Ford από το σπίτι σου;

Τα αυτοκίνητα που επέλεξαν οι Aμερικανοί το 2020

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης