Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Veloce είναι μία ειδική έκδοση της Alfa Romeo Giulia που χαρακτηρίζεται από τις επιδόσεις, την τετρακίνηση αλλά και εκείνα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν ξεχωριστή.

Το ιταλικό μοντέλο έχει τον τρόπο να τραβά πάνω του τα βλέμματα καθώς προσφέρει αυτό το κάτι διαφορετικό σε όποιον έχει την τύχη να κάθεται πίσω από το τιμόνι της.

Όνομα και λογότυπα που σε... ανάβουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυνατό μοτέρ…

Η Giulia είναι ένα sedan οικογενειακό Alfa Romeo και στην έκδοση Veloce AWD εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο βενζίνης (υπάρχει έκδοση και diesel) χωρητικότητας 2.0 λίτρων. Το συγκεκριμένο μοτέρ αποδίδει 280 Η αίσθηση όταν οδηγείς μία Alfa Romeo είναι ξεχωριστή…ίππους και παράγει 400 Nm ροπής ενώ οι επιδόσεις του είναι αυτές που λατρεύουν όσοι την οδηγούν.

Το 0-100 επιτυγχάνεται σε 5,2 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 240 χλμ./ώρα. Να σημειώσουμε πως το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι 8 σχέσεων και οι αλλαγές γίνονται και μηχανικά με τα μεγάλα paddles που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι. Η τιμή της ξεκινά από τα 56.000 ευρώ.

Δείτε στο παρακάτω video είκοσι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά αλλά και πληροφορίες που θα θέλατε να ξέρετε για την Alfa Romeo Veloce AWD…

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης