Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2019 αποτελεί παρελθόν και ήδη διανύουμε τη νέα χρονιά και τη νέα δεκαετία. Χιλιάδες άρθρα ανέβηκαν Θυμηθείτε τα άρθρα του automoto με την μεγαλύτερη απήχηση το 2019…στην ενότητα automoto του zougla.gr και πολλά από αυτά συζητήθηκαν πάρα πολύ και ταξίδεψαν μέσα από το διαδίκτυο σε όλον τον κόσμο. Κάποια ξεχώρισαν και στην κυριολεξία…. βούλιαξαν το σύστημα από την αναγνωσιμότητα.

Όπως κάνουμε κάθε χρόνο έτσι και φέτος ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο διαβαστερά του 2019, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Κορυφαίο όλων το θέμα με την κλεμμένη BMW M4 Performance Edition που βρέθηκε στα Άνω Λιόσια, ενώ όπως θα διαπιστώσετε μεγάλο ενδιαφέρον υπήρξε για το πρόγραμμα αγώνων της Formula 1, για τα ηλεκτρικά αλλά και για προσφορές καινούργιων αυτοκινήτων.  

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

 

No1:
To θέμα με την κλεμμένη BMW M4 Performance Edition που είχαν κλέψει από τον οδηγό αγώνων Αντρέα Κεχαγιά και βρέθηκε στα Άνω Λιόσια ήταν το πιο διαβαστερό άρθρο του 2019. Η επισκεψιμότητα ξεπέρασε τις 110.000 και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του γερμανικού σπορ αυτοκινήτου  από το σημείο που βρέθηκε έκαναν απλά το γύρο του διαδικτύου.


 

Νο2:
Το άρθρο με το φορτηγό πλοίο που βυθίστηκε με 2.000 αυτοκίνητα Audi και Porsche δεν πέρασε απαρατήρητο από το αναγνωστικό κοινό.


 

Νο3:
Ένα ακόμα ρεπορτάζ, αυτή τη φορά με επιτηδείους που πωλούσαν… αέρα κοπανιστό και εισέπρατταν χρήματα από υποψήφιους πελάτες. Ιστορίες ελληνικής καθημερινότητας και… τρέλας!

Νο4:
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν αρχίσει να μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας και αρκετοί θέλουν να μάθουν τι ισχύει με αυτά. Το ρεπορτάζ με το κόστος ρεύματος σε πρατήριο αποδείχτηκε πως ήταν ένα θέμα με μεγάλη απήχηση.  

 

Νο5:
Η Formula 1 έχει εκατομμύρια οπαδούς που παρακολουθούν φανατικά τις κόντρες των μονοθεσίων σε όλη την υφήλιο. Το πρόγραμμα του θεσμού είχε πολύ ενδιαφέρον και διαβάστηκε δεκάδες χιλιάδες φορές…


 

Νο6:
Εκτός από τα καινούργια αυτοκίνητα, το κοινό ενδιαφέρεται να διαβάσει και για μεταχειρισμένα. Μόνο τυχαία δεν ήταν η απήχηση του δημοσιεύματος με τα τρία δημοφιλέστερα μεταχειρισμένα της ελληνικής αγοράς.

 

Νο7:
Η δυνατότητα ανταλλαγής του παλιού αυτοκινήτου με καινούργιο από την Citroen έδειξε να ενδιαφέρει πάρα πολύ κόσμο. Καθόλου τυχαίο που το σχετικό άρθρο βρέθηκε τόσο ψηλά στην σχετική κατάταξη.


 

Νο8
Οι εναλλακτικές μορφές καυσίμου φαίνεται πως ενδιαφέρει πολλούς οδηγούς. Το ρεπορτάζ που κάναμε ταξιδεύοντας από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη με αυτοκίνητο που εφοδιάζεται με φυσικό αέριο είχε μεγάλη απήχηση…


 

Νο9:
Η ελληνική αγγελία με την πώληση της Ferrari La Ferrari αντί του ποσού του ενός εκατομμυρίου ευρώ τράβηξε την προσοχή των αναγνωστών!


 

Νο10:
Άλλο ένα θέμα που αφορά την τσέπη μας, αποδείχτηκε πως είχε μεγάλη αναγνωσιμότητα το 2019. Ο λόγος για το ρεπορτάζ με τις περιοχές της Ελλάδας όπου οι οδηγοί πληρώνουν τα χαμηλότερα ασφάλιστρα.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης