Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Λεπτομέρειες ακόμα και video με τη νέα γενιά του Jimny έδωσε στην δημοσιότητα η Suzuki και αφορά στις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν στην ευρωπαϊκή αγορά.

Όπως θα διαβάσατε στο zougla.gr από τις 27 Ιουνίου, το ιαπωνικό τετρακίνητο θα εφοδιάζεται με ένα καινούργιο μηχανικό σύνολο βενζίνης χωρητικότητας 1.5 λίτρων με 102 ίππους και 130 Nm ροπής.

Το καινούργιο Jimny δεν έχει χάσει την ταυτότητά του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανηγυρική επιβεβαίωση του zougla.gr

Το ρεπορτάζ του zougla.gr επιβεβαιώνεται και από τις επιλογές του οδηγού όσον αφορά το μηχανικό Από την περασμένη εβδομαδα σας είχαμε ενημερώσει πως το νέο Jimny θα εφοδιάζεται με κινητήρα 1.5 λίτρωναλλά και το αυτόματο κιβώτιο.

Στην πρώτη περίπτωση το κιβώτιο θα είναι πέντε σχέσεων και στην δεύτερη τεσσάρων με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 145 χλμ./ώρα (μηχανικό κιβώτιο).

Από εκεί και πέρα το μήκος αγγίζει τα 3,48 μέτρα ενώ ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα 85 λίτρα και μπορεί να φτάσει τα 377 στην περίπτωση που τα πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν.

Το εσωτερικό του Jimny (δεξιοτίμονη έκδοση)

Νέο εσωτερικό

Όπως έχουμε γράψει στο zougla.gr αλλά έχετε δει και σε φωτογραφίες, το εσωτερικό είναι τελείως νέο καθώς οι Ιάπωνες έδωσαν έμφαση στην ποιότητα και στην σύγχρονη αισθητική σε αντίθεση με την εξωτερική σχεδίαση που διατήρησε την κλασική του ρετρό εμφάνιση.

Πάρτε μία γεύση από τη νέα γενιά του Suzuki Jimny και τα συστήματα ασφαλείας που έχει


Καθαρόαιμο 4×4

Στο Suzuki Jimny κάνει την εμφάνισή του και το σύστημα Allgrip Pro το οποίο υπόσχεται πολύ καλές (και H τιμή του Jimny θα κυμαίνεται στα 17.000 ευρώγνωστές) επιδόσεις σε εκτός δρόμους συνθήκες. Το σύστημα αυτό έχει τρεις λειτουργίες, με κίνηση στους πίσω τροχούς, αυτόματη τετρακίνηση και «αργά».  

Τέλος να σημειώσουμε πως το ιαπωνικό μοντέλο εφοδιάζεται και με συστήματα ασφαλείας, όπως προειδοποίηση αλλαγής λωρίδας, σύστημα αποφυγής σύγκρουσης κ.ά.  

Όπως αποκάλυψε το zougla.gr η τιμή του στην Ελλάδα θα κυμαίνεται στα 17.00 ευρώ. Υπολογίζεται να έρθει προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Με ολοκαίνουργιο κινητήρα 1.5 λίτρων θα πωλείται η νέα γενιά του Suzuki Jimny


Διαβάστε επίσης
: Ποια θα είναι η τιμή του νέου Suzuki Jimny στην Ελλάδα – Πότε και πόσα αυτοκίνητα θα έρθουν

Για να δείτε τη σημερινή γκάμα των μοντέλων της Suzuki πατήστε ΕΔΩ

Όχημα ιδανικό για πολύ... παιχνίδι
Νούμερα που ενδιαφέρουν τους πιο... ψαγμένους
Οι διαστάσεις στο εσωτερικό
Νέο εσωτερικό για τη νέα γενιά

Έτοιμο για περιπέτεια...
Το ολοκαίνουργιο Jimny θα βρίσκεται στην Ελλάδα προς τα τέλη Σεπτεβρίου
Το μήκος φτάνει τα 3,48 μέτρα

Το Jimny έχει απόσταση από το έδαφος για προφανείς λόγους
Οι γωνίες προσέγγισης - αποφυγής για όσους κινούνται εκτός δρόμου....

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης