Ένας από τους ζωντανούς θρύλους του NBA δείχνει τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα ηλεκτρικά Ο Βασιλιάς James είναι λάτρης του ηλεκτρικού Hummerαυτοκίνητα και ιδιαίτερα για το Hummer της General Motors.

Ο λόγος για τον LeBron James, τον Αμερικανό αθλητή μπάσκετ ο οποίος είχε την ευκαιρία να οδηγήσει – έστω και για λίγα μέτρα – το νέο ηλεκτρικό Hummer. Ο James ενθουσιάστηκε από το «τέρας» όπως αποκάλεσε το τεράστιο SUV, ενώ παρατήρησε ότι παρότι είναι φουτουριστικό διατηρεί τον δυναμικό χαρακτήρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα βρίσκεται σε στάδιο εξέλιξης το SUV της Hummer

Με τρεις κινητήρες συνολικής απόδοσης 1.000 ίππων!

Η πρώτη έκδοση του ηλεκτρικού Hummer κινείται από τρεις ηλεκτροκινητήρες συνολικής απόδοσης περίπουΕπιτάχυνση 0-100Km/h σε 3 δευτερόλεπτα! 1.000 ίππων (746kW) με τη ροπή 1.085Nm. Η αυτονομία του αναμένεται να είναι κοντά στα 560 χιλιόμετρα. Από επιδόσεις τα πράγματα είναι εξωπραγματικά καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα SUV που κάνει τα 0-100Km/h σε μόλις 3 δευτερόλεπτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως και να έχει, αν θέλεις να αποκτήσεις ένα ηλεκτρικό Hummer θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το 2022 καθώς όλα έχουν ήδη πουληθεί κατόπιν παραγγελίας. Η τιμή του στην Αμερική είναι… 93.000€ περίπου!

Το βίντεο του LeBron James με το Hummer

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποιος οδήγησε πρώτος το ηλεκτρικό Hummer;

Η General Motors ξεκινά την ηλεκτρική της επανάσταση με οδηγό την… Νορβηγία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης