Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία άκρως… καθαρόαιμη εκδρομή ετοιμάζουν τα μέλη του Jeep Club Hellas. Πρόκειται για την 11η πανελλήνια συνάντηση η οποία θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή του Ολύμπου το διάστημα Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν όσοι θέλουν να περάσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο οδηγώντας… Jeep23-25 Οκτωβρίου.  

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί η πρώτη μέρα περιλαμβάνει άφιξη στο ξενοδοχείο, ενημέρωση και διανομή αριθμών συμμετοχής. Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου τα πράγματα θα γίνουν πιο… σκληρά με οδήγηση σε όμορφες περιοχές και περάσματα από την Παλαιά Βροντού, το Ρέμα Ξερολάκι στον Όλυμπο δια μέσου του χωριού Πέτρας κ.ά. Φυσικά έχει προβλεφθεί γεύμα, βραδινό δείπνο και απονομή βραβείων και αναμνηστικών. Η τρίτη μέρα της εκδήλωσης περιλαμβάνει πίστα τεχνικής οδήγησης με ελεύθερη συμμετοχή και προαιρετική βόλτα στο Λιτόχωρο, στο Καταφύγιο Σταυρός και στα Πριόνια.

Στην εκδρομή μπορούν να συμμετάσχουν ιδιοκτήτες Jeep μόνη τους ή και με την οικογένειά τους! Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης