Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά του Opel Astra είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά εδώ και λίγες εβδομάδες. Όπως ήταν αναμενόμενο και δεδομένου της βαριάς του ιστορίας η ζήτηση είναι μεγάλη και το ενδιαφέρον αρκετά Ο οδηγός δεν κάνει τίποτα, δεν ενοχλεί τους «απέναντι» και έχει μέγιστο φως όταν κινείται! υψηλό από το αγοραστικό κοινό.

Στο νέο όμως Astra δεν παίζει ρόλο μόνο το όνομα, αλλά και η τεχνολογία που κουβαλά και εντυπωσιάζει θυμίζοντας αυτοκίνητα μεγαλύτερων κατηγοριών. Μεταξύ άλλων, ο εξοπλισμός του γερμανικού μοντέλου περιλαμβάνει τα εξελιγμένα φώτα IntelliLux LED matrix light, τα οποία εφαρμόζονται για πρώτη φορά σε αυτό.

Δείτε πόσο απλά λειτουργούν τα εξελιγμένα φώτα στο νέο Astra…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για κάποιους το όνομα IntelliLux LED matrix light ίσως να μη λέει πολλά αλλά στην πράξη τα πράγματα αλλάζουν. Και αυτό διότι, τα συγκεκριμένα φώτα θα.. βοηθήσουν όλους τους οδηγούς καθώς η ζωή τους με αυτά μπορεί να γίνει καλύτερη, πιο άνετη και πιο ασφαλής. Συγκεκριμένα, το σύστημα αυτό αποτελείται από 16 τμήματα LED (οκτώ σε κάθε πλευρά του οχήματος) και προσαρμόζεται στις ανάγκες του οδηγού, της κίνησης και του δρόμου.

Πως λειτουργεί…
Πολύ απλά και κατανοητά, ο οδηγός είναι σα να έχει μία σκάλα φώτων ενεργοποιημένη χωρίς να ενδιαφέρεται ή να έχει το νου του, πότε θα ανάψει τη μεγάλη ή τη μικρή. Το σύστημα αναγνωρίζει πότε έρχεται από το αντίθετο ρεύμα αυτοκίνητο, οπότε και προσαρμόζει τα φώτα χωρίς να τυφλώνει. Αντίστοιχα, όταν δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο στο αντίθετο ρεύμα, η νύχτα μετατρέπεται σε… μέρα, χωρίς ο οδηγός να κάνει το παραμικρό!

Με λίγα λόγια προσφέρει το μέγιστο δυνατό φως χωρίς να κουράζει τον οδηγό με το άναψε – σβήσε, των μεγάλων και μικρών φωτιστικών σωμάτων.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα υπερσύγχρονα φώτα αλλά και νέες τεχνολογίες σχετικά με το Opel Astra πατήστε ΕΔΩ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης