Η Ferrari είναι αποφασισμένη να περάσει στη νέα εποχή των υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τις Από το 1974 έχει να βγάλει η Ferrari μοντέλο με V6 κινητήραεπόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου θα μας παρουσιάσει το πρώτο της μοντέλο με υβριδικό σύστημα το οποίο θα έχει την κωδική ονομασία F171.

Λεπτομέρειες για το νέο αυτό μοντέλο δεν έχουν γίνει γνωστές ωστόσο εκείνο που φαίνεται να είναι σίγουρο είναι ο κινητήρας. Πρόκειται για ένα 6κύλινδρο σύνολο 3.0 λίτρων με τούρμπο το οποίο θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα. Υποθέτουμε ότι το σύστημα θα είναι ήπια υβριδικό, όπως για παράδειγμα στη McLaren Artura με την ισχύ να είναι περίπου 650 ίππους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μικρότερο σε διαστάσεις από τη F8 Tributo  είναι το νέο υβριδικό μοντέλο της Ferrari.

Η ισχύς του αναμένεται κοντά στους 650 ίππους!

Στις εικόνες που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής έχουμε να κάνουμε σχεδιαστικά με ένα νορμάλ μοντέλο της Μέχρι το 2025 η Ferrari θα έχει και πλήρως ηλεκτρικό μοντέλοFerrari με πολλά κοινά σημεία με τη F8 Tributo. Είναι μικρό σε διαστάσεις ενώ οι τροχοί έχουν τραβηχτεί στις γωνίες του αυτοκινήτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να περάσει απαρατήρητο μάλιστα διαθέτει και ψεύτικες απολήξεις στις εξατμίσεις. Εκείνο που περιμένουμε να διαπιστώσουμε είναι αν το υβριδικό σύστημα είναι τοποθετημένο στον εμπρός άξονα ή βρίσκεται σε κάποιο άλλο σημείο του αυτοκινήτου και απλά στέλνει την ισχύ του στους πίσω τροχούς. Υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα…

Save the Date...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα Ferrari V6 Hybrid είναι έτοιμη

Ferrari τουμπάρει μέσα σε πίστα και καταστρέφεται

Αυτός είναι το νέο αφεντικό της Ferrari

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης