Η Ford έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό τον ερχομό του νέου της ηλεκτρικού F-150 και τώρα ήρθε η ώρα να το Το Lightning θα παρουσιαστεί ως μοντέλο 2022.απολαύσουμε. Στις 19 Μαΐου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, το οποίο θα ονομάζεται Lightning.

Το όνομα δεν είναι τυχαίο, καθώς η Ford επέλεξε με αυτό το λογότυπο να τιμήσει ένα σημαντικό της μοντέλο το SVT Lightning της δεκαετίας του 1990. Εκείνο το φορτηγάκι ήταν εξοπλισμένο με τον επιβλητικό V8 κινητήρα των 5,8 λίτρων, ενώ η αμέσως επόμενη γενιά έκρυβε κάτω από το καπό έναν ακόμα πιο ισχυρό κινητήρα 5,4 λίτρων με τούρμπο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το λογότυπο κουβαλάει μεγάλη ιστορία στις πλάτες του.

Ήρθε η ώρα για την ηλεκτρική στροφή της Ford και στο εικονικό της F-150

Οι καιροί άλλαξαν όμως και τώρα η Ford παρουσιάζει το νέο της F-150 Lightning, το οποίο θα είναι πλήρως Το Lightning του 1996 ήταν ένα σκληροπυρηνικό pick-up με απόδοση 380 ίππους.ηλεκτρικό. Στο βίντεο παρουσιάζεται ένα γκαράζ με ιστορικά φορτηγά της Ford με κορυφαίο το Model T του 1948 και τις δύο εκδόσεις του Lightning.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα χαρακτηριστικά του νέου F-150, ωστόσο είναι πιθανό να δανείζεται το ηλεκτρικό σύνολο του Mach-E με την ισχύ να φτάνει τους 255 ίππους. Η επιτάχυνση από στάση στα 100Km/h αναμένεται κοντά στα 7 δευτερόλεπτα, ενώ η αυτονομία θα είναι 370 χιλιόμετρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ηλεκτρικό Lightning θα είναι πιο γρήγορο από το προηγούμενο μοντέλο του 1993, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Jim Farley, CEO της Ford.

Το teaser βίντεο της Ford για το νέο Lightning

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To Ford Puma ST τα έβαλε στην πίστα με μινιατούρα!

10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το Ford Explorer Plug-in Hybrid

Η Ford αύξησε τις πωλήσεις στην Ελλάδα κατά 70,7%

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης