Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Ιωαννίνων παραμένει για τρίτη συνεχή μέρα ο φωτογράφος του πρακτορείου Photo R Press Γιώργος  Καλφόπουλος o οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του αγωνιστικό αυτοκίνητο.

O φωτορεπόρτερ Γιώργος Καλφόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα αυτοκινήτων...

Άμεση κινητοποίηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του 26ου Ηπειρωτικού Ράλι που άνοιξε την αυλαία του πανελληνίου Εξαιτία των πολλαπλών τραυμάτων οι γιατροί συνέστησαν να νοσηλευτεί ο Γιώργος Καλφόπουλος σε ΜΕΘ…πρωταθλήματος ασφάλτου την Κυριακή 12 Ιουλίου. Ο γνωστός φωτορεπόρτερ που δραστηριοποιείτε στο χώρο των αγώνων απαθανάτιζε τα περάσματα των πληρωμάτων όταν συνέβη το ατυχές περιστατικό…

Συγκεκριμένα το Mitsubishi EVO 9 με πλήρωμα τους Αντώνη Αντωνίου και Ανδρέα Βίγγο έχασε μία αριστερή όταν πάτησε στο ακάθαρτο κομμάτι με αποτέλεσμα να γλιστρήσει και να χτυπήσει τον Γιώργο Καλφόπουλο.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η οργάνωση και σταμάτησε την ειδική διαδρομή προκειμένου μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο φωτογράφος. Εξαιτίας των πολλαπλών τραυμάτων οι γιατροί του νοσοκομείου Ιωαννίνων τον τοποθέτησαν σε ΜΕΘ μέχρι να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Ένα γλίστρημα του Mitsubishi EVO των Αντωνίου - Βίγγου σε ακάθαρτο σημείο της 5ης ειδικής διαδρομής ήταν αρκετό για να συμβεί το ατυχές περιστατικό...

Ξεπερνά τον κίνδυνο

Το zougla.gr επικοινώνησε με άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος και σύμφωνα με τις πληροφορίες, Άτυχοι και οι Σπανός – Γκότοβος που και αυτολι ξεπέρασαν τον κίνδυνο…όλα δείχνουν πως σύντομα θα ξεπεράσει τον κίνδυνο. Αυτό που μένει προς το παρόν είναι να βγει από την ΜΕΘ και να συνεχίσει το υπόλοιπο της νοσηλείας στο νοσοκομείο.

Ο αγώνας στην περιοχή των Ιωαννίνων στιγματίστηκε και από τον τραυματισμό των Διονύση Σπανού και Σωτήρη Γκότοβου ο οποίοι συμμετείχαν με Subaru Impreza.

Το πλήρωμα είχε έξοδο στην πρώτη ειδική διαδρομή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μεταφερθούν και οι δύο στο νοσοκομείο, οι οποίοι μετά από δύο ημέρες πήραν εξιτήριο. Να σημειώσουμε πως από την έξοδο το αυτοκίνητο πήρε φωτιά…

 

Δείτε (στο 00:49) το Subaru Impreza των Σπανού – Γκότοβου που πήρε φωτιά στην πρώτη ειδική διαδρομή (πηγή video: infinity videos)

 

 

 

Το Subaru Impreza των Σπανού - Γκότοβου στην εκκίνηση του Ηπειρωτικού Ράλι

Αμέσως μετά την έξοδο του Impreza ξέσπασε φωτιά... (πηγή: infinity videos)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης