Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την κορυφαία έκδοση του δημοφιλούς 3008 φέρνει στην Ελλάδα η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων Peugeot.

Πρόκειται για το μοντέλο που εφοδιάζεται με έναν κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες, με την συνολική ισχύ να αγγίζει τους 300 ίππους, ενώ για πρώτη φορά το 3008 γίνεται τετρακίνητο.

Για πρώτη φορά το Peugeot 3008 μπαίνει στην πρίζα (συνδυάζει κινητήρα βενζίνης και δύο ηλεκτροκινητήρες), είναι 4x4 και αποδίδει 300 ίππους...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σούπερ… επιδόσεις

Αυτό που εντυπωσιάζει στο γαλλικό SUV είναι οι επιδόσεις του, καθώς το 0-100 επιτυγχάνεται σε 6,5 Τις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσουμε να το βλέπουμε και στους ελληνικούς δρόμους…δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 230 χλμ./ώρα.  Να σημειώσουμε πως η έκδοση Plug in Ηybrid δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό να κινείται ακόμα και αμιγώς ηλεκτρικά για σχεδόν 50 χιλιόμετρα ενώ η φόρτιση γίνεται απλά, τόσο από μία κοινή πρίζα όσο και με ανάκτηση ενέργειας (αφήνοντας το γκάζι ή πατώντας το φρένο).

Το πρώτο Peugeot 3008 Plug in Hybrid βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα σε χρώμα… μαύρο, και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει και η διάθεσή του στην αγορά. Να σημειώσουμε πως θα αποτελεί μία πολύ καλή πρόταση για όσους αναζητούν ένα πολύ δυνατό SUV αλλά και για όσους θέλουν να επιλέξουν εταιρικό όχημα καθώς η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα επιβαρύνεται με φόρους.

 

 

Το εσωτερικό της υβριδικής έκδοσης...

 

Το Hybrid4 μας ενημερώνει πως πρόκειται για την υβριδική έκδοση που είναι και τετρακίνητη

 

Η έκδοση Plug in Hybrid δεν διαφέρει συγκριτικά με τις υπόλοιπες εκδόσεις του 3008

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης