Στην Ελλάδα το πρώτο Nissan GT-R MY2017 με 570 ίππους

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016, 23:11
Στην Ελλάδα το πρώτο Nissan GT-R MY2017 με 570 ίππους

Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     


To πρώτο Nissan GT-R μοντέλο 2017 ήρθε στην χώρα μας και μέχρι να φτάσει στην αντιπροσωπεία της ελληνικής εισαγωγικής εταιρείας δημιούργησε πολλά... εγκεφαλικά επεισόδια.

Το ιαπωνικό «τέρας» Το GT-R MY 2017 κοστίζει 164.500 ευρώ...γνωστό στους κύκλους των γρήγορων οδηγών και αυτών που αναζητούν το απόλυτο μηχάνημα οδηγικής απόλαυσης κατέφθασε οδικώς από την Γερμανία με οδηγό τον διευθυντή του περιοδικού 4 Τροχοί Στράτη Χατζηπαναγιώτου και συνοδηγό τον φωτογράφο Θάνο Ηλιόπουλο.

Από την Γερμανία και μέσω Ιταλίας με πλοίο ήρθε στην Ελλάδα το ένα και μοναδικό Nissan GT-R MY 2017.


Επιδόσεις... κόλαση!
Το συγκεκριμένο μοντέλο εφοδιάζεται με κινητήρα χωρητικότητας 3.8 λίτρων twin turbo ο οποίος Το GT-R είναι ενα από τα πιο ποθητά σπορ αυτοκίνητα στον κόσμο...αποδίδει 570 ίππους και παράγει 637 Nm ροπής. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 315 χλμ./ώρα, αλλά το σημείο που καθιστά ξεχωριστό το GT-R βρίσκεται στα κρατήματα και στην ικανότητά του να κινείται σταθερά με εξωπραγματικές ταχύτητες.

Η πρώτη του επίσημη εμφάνιση είναι προγραμματισμένη για την έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας (22-30 Οκτωβρίου). Μέχρι τότε κάντε λίγο υπομονή και απολαύστε το στις παρακάτω φωτογραφίες...


Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Nissan GT-R πατήστε
ΕΔΩΤο... τέρας ξεκουράζεται στην Αθήνα!
Έξω από την ελληνική εισαγωγική εταιρεία Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης...
Το εσωτερικό του ιαπωνικού 'όπλου'...


 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016, 23:18